Підлітка було відсторонено від занять за стрільбу... з пальця

| Політики та зброя, За кордоном, Незвичайна та спеціальна зброя | Автор: Web admin
По-русски In English

"Смертельна зброя"

За останні роки антизбройовий психоз в Америці сяйнув до небувалих височінь.

Учня середньої школи було відсторонено від занять за те, що той направляв на дітей – ні, не пістолет – свій палець!

14-річний Хантер Ланс з Мерісвілля, штат Вашингтон, простуючи коридором школи, зображував своєю рукою пістолет і удавав, наче стріляє в учнів. Це сталося ще 31 травня, але тільки нещодавно цей псевдозбройовий інцидент потрапив у ЗМІ. Ланса було відсторонено від занять терміном на 9 днів за «агресивне розмахування пальцем», і певно, що влітку йому доведеться відвідувати додаткові заняття, щоб заповнити прогалину в знаннях.

Однак заступник директора школи Гейл Міллер проказав, що це не єдина провина Хантера: «Учень прямує шкільним коридором, удаючи, наче розстрілює учнів та ще й підраховує своїх жертв. Така поведінка неприпустима, і хай не всі, але декотрі діти злякалися. Ланс отримав таке суворе покарання через те, що й раніше неодноразово порушував дисципліну».

Хоч мати цього школяра й не виправдовує вчинок сина, вона все ж завважує, що відсторонення від занять на 2 тижні – це занадто жорстоке покарання. «Я розумію, що такі дисциплінарні заходи необхідні. Звичайно, його слід покарати, але вони вчинили занадто жорстко, – одказує міс Ланс, – два тижні – це ж треба! Він не зможе, а ні прибрати в своїй шафці, а ні виправити річні оцінки. Моєму синові наче сказали – збирай свої речі, для тебе навчальний рік закінчився!»

1,0 1 -1 3
Коментарів (7)

  • 19.06.2013 11:06
    #
    - 2 +

    Ну результат закономерен, обсасывание всех шутингов и сокрытие случаев реальной самообороны приносит плоды. Директор школы трясётся от любого упоминания оружия, а этот недоумок считает такое развлечение крутым (ведь всех этих ушлёпков муссируют по зомбоящику, а вот про тех, кто подобных остановил ни слова).

  • Всех в тир с 8ми лет и приучать к правильному положению ствола в окружении людей.

  • 19.06.2013 17:20
    #
    - 0 +

    Такие шутки проходят только там, где на руках у окружающих реально нет оружия.

  • 19.06.2013 18:47
    #
    - 2 +

    От везе американським школярам! Якби в моїй школі такі покарання були, то всі тільки те й робили б, що розмахували пальцями в коридорах.

  • 21.06.2013 19:50
    #
    - 0 +

    Почему - то, не вызывает ни какого удивления. " Американцы "

  • 08.07.2013 18:28
    #
    - 0 +

    Заборонити пальці, а то всі один одного перестріляють!!

  • 21.07.2020 11:16
    #
    - 0 +

    Ну результат закономерен, обсасывание всех шутингов и сокрытие случаев реальной самообороны приносит плоды. Директор школы трясётся от любого упоминания оружия, а этот недоумок считает такое развлечение крутым (ведь всех этих ушлёпков муссируют по зомбоящику, а вот про тех, кто подобных остановил ни слова). Visit W3Schools.com!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати