Ще одна кривава бійня за бурштин: на Житомирщині приїжджі «гості» з автоматами влаштували стрілянину

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Кривава бійня за бурштинКривава бійня за бурштин

Останньої доби з новою силою спалахнули збройні сутички за видобуток бурштину. Ми вже писали про подію в Рівненській області.

Уночі проти 16 січня у місті Олевськ, Житомирської області, посеред центральної площі видобувачі бурштину зіткнулися з «приїжджими гостями», котрі були озброєні пістолетами та автоматами. В результаті стрілянини більше 10 осіб отримали поранення, ще один помер у районній лікарні.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив мешканець Олевська, депутат Житомирської облради Олександр Ніколайчук.

Кривава бійня за бурштинКривава бійня за бурштин

«Картина вражає зухвалістю: близько 12 години ночі в центр Олевська приїхали щонайменше 3 автомобілі, серед яких мікроавтобус. З авто вибігли невідомі особи спортивної зовнішності озброєні пістолетами та гвинтівками. Вони розпочали розстрілювати молодих хлопців які знаходилися поблизу кав'ярні та парковки. Під час масового зіткнення, хтось з приїжджих кинув в натовп гранату, як наслідок багато молодих людей отримали поранення різного ступеня. Когось забрала швидка, хтось поїхав до лікарні з друзями або небайдужими людьми, інші – розбіглися та займаються самолікуванням», – написав Ніколайчук.

Кривава бійня за бурштинКривава бійня за бурштин

Зі слів депутата, в Житомирській області введено план «Сирена», а до Олевська відправлено спецзагін поліції. Під посиленою охороною перебуває Олевська районна лікарня, яка приймає важкохворих людей. Поблизу лікарні зібралися десятки обурених хлопців з всього району, вони надають допомогу своїм друзям та вимагають неупередженого розслідування зухвалого злочину.

Кривава бійня за бурштинКривава бійня за бурштин

На території лікарні особисто перебуває начальник Олевського райвідділу поліції та головний прокурор. Відбувається документування факту. Медперсонал наляканий, тому що бандитів на території лікарні бачили з автоматами, так як серед тяжко поранених щонайменше двоє немісцевих. Хто вони – здогадатися не тяжко, подібні моторошні наколки носять не всі.

Кривава бійня за бурштинКривава бійня за бурштин

«Поки лікарі борються за життя хлопців, олевчани готують акції протесту. Зранку о 11-00 годині люди збираються на місці розстрілу аби привернути увагу до бурштинового краю який два роки тероризують бандити. І ніхто не сумніваєтеся, що окремі високопоставлені чиновники з Нацполіції, Прокуратури, Служби безпеки координують їх діяльність аби в страху тримати Поліський регіон! Слід Президенту наводити порядок, інакше в Україні відкриється ще один «бурштиновий» фронт!», – заявив Олександр Ніколайчук.

Кривава бійня за бурштинКривава бійня за бурштин

1,0 1 -1 3
Коментарів (6)

  • 16.01.2017 13:13
    #
    - 11 +

    С таким контролем со стороны правоохранителей скоро действительно будет " не на часи " . Просто полный пи. дец . Криминалитет ведёт открытую , жестокую войну с законопослушными гражданами Украины , физически устраняя активистов гражданского общества и запугивая остальных обывателей . Из-за отсутствия политической воли или по каким то иным причинам , ГОСУДАРСТВО в лице силовых ведомств не в состоянии обеспечить условия безопасного проживания собственных граждан . Только самоорганизовавшись граждане смогут хоть как-то обезопасить себя и своих близких , и принятие ЗАКОНА существенно помогло бы им в этом . Иначе никак , вопрос о безопасности каждого из нас , национальной безопасности если хотите .

    • 16.01.2017 13:57
      #
      - 7 +

      (сарказм)
      Это фейк. Наверно стрйкболисты поразвлекались. А на улице бросали петарду и краску налили. «Сирена» не увенчалась успехом, потому что вооруженных людей не было. Ведь полиция жестко контролирует и прекращает незаконный оборот оружия, предупреждает преступления.

      А если серьезно, то не дадут нам короткостволы. Иначе как мусора смогут бесчинствовать, если будут знать о возможности адекватного ответа?
      Как вот эти, крышуемые мусорами (потому не пойманные) бандиты, смогут заниматься бандитизмом? Да будь хоть пара человек с кс, то бандитов проредили бы ощутимо.
      Да и титушек постреливали бы.
      Не дадут нам оружия.

  • 16.01.2017 14:04
    #
    - 7 +

    Озброєні банди, під прикриттям "органів" (якщо з'явилися до лікарні із зброєю то значить правопохоронці їм у цьому не заважали) їздять по країні розстрілюючи людей тут і на Рівненщині, та вже й не вперше.
    То може вже "начасі"?!

  • 16.01.2017 14:10
    #
    - 1 +

    цікаво, що з приводу цього напише фейсбук-мініст і по сумісництву головний зброяр владної верхівки (дожився пишу про це кодло, як три роки назад писав про регіонально-яникувицьке кодло, реформи б*я довели!)

  • 16.01.2017 14:13
    #
    - 7 +

    Підказка поліції і очільнику - МВС - треба прийняти закон, який забороняє автоматичну зброю.
    Тоді всі злочинці перестануть її використовувати і стріляти "друг" в "друга".

    • 16.01.2017 14:28
      #
      - 11 +

      це не ефективно, краще хай відмінять в Україні дію декількох законів фізики - і вуаля - кулі не будуть літати, крім випущених з нагородної зброї!))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати