В яких країнах найбільше готові воювати за свою країну. Інфографіка

| Факти, статистика та аналітика | Автор: Web admin

В яких країнах найбільше готові воювати за свою країнуВ яких країнах найбільше готові воювати за свою країну

Воювати за свою країну готові 74% жителів Фінляндії, 62% - України. Втім, покажчики всіх трьох країн Закавказзя вищі, ніж у України.

Такі дані показало глобальне опитування, проведене однією з провідних світових асоціацій в області досліджень і опитувань Gallup International.

У Росії цей показник виявився нижчим - 59%.

У країнах Західної Європи показники готовність захищати свою країну виявилися помітно нижчими.

Готові взяти зброю 19% бельгійців, 18% німців і 15% жителів Нідерландів, 20% італійців, 21% іспанців.

Більш високою виявилася готовність воювати серед громадян Польщі (47%), Греції (54%), Великобританії (27%), Франції (29%) і Ірландії (38%).

Найбільш високу у світі готовність воювати висловили респонденти з Марокко і Фіджі (94%), а також Пакистану та В'єтнаму (89%).

ІнфографікаІнфографіка

Було опитано понад 62 тисячі людей - в тому числі репрезентативні вибірки в середньому по 1000 дорослих обох статей у кожній країні. Похибка становить від 2 до 4 відсотка для різних країн.

Узагальнення, зроблене самими дослідниками: існує очевидна РЕГІОНАЛЬНА розбіжність: найвища готовність воювати у мешканців MENA (Близький Схід і Північна Африка), найменша - у західноєвропейців.

Цікаво щодо релігій: мусульмани передбачувано виявились найбільш войовничими - натомість стереотипи далі розбиваються. Індуїсти та буддисти виявилися в середньому войовничіші за християн.

1,0 1 -1 3
Коментарів (12)

  • 30.01.2017 21:02
    #
    - 4 +

    чем больше эммигрантов тем меньше желания воевать

    • 30.01.2017 22:56
      #
      - 11 +

      А я бы сказал чем выше уровень развития и образованности, тем меньше желания воевать.

      Символично, как наследие совка, Украина и раха стоят рядом в этом списке.

      Я не говорю сейчас про патриотический долг, а про то, насколько легко глупому человеку вбить в голову идею, воевать с другими.

      • 30.01.2017 23:19
        #
        - 8 +

        Слаборозвинуті фіни та шведи відчувають потребу захищати свою батьківщину.
        Ну тупьіе оні! ©

      • 31.01.2017 03:43
        #
        - 6 +

        Во франции и германии скоро белого и христианина найти среди бела дня будет проблемой, отсутствие инстинкта самосохранения и тупое игнорирование реальности трудно назвать развитием и образованностью.

        К слову в Англии порог невозврата уже пройден по всем прогнозам через 20 лет это будет на 80 процентов мусликовская страна состоящая из арабов бъющихся на коврике об пол головой.

        • 31.01.2017 14:35
          #
          - 0 +

          Німеччині турки вигідні як низькокваліфіковані низькооплачувані працівники. Так історично склалось після другої світової війни. Водії автобусів як правило смагляві вусаті носаті турки. Вище вони рідко підіймаються. Делікатне демократичне рабство.
          У Великобританії опрацьовують закон що будь-які соціальні виплати будуть надаватись лише після здачі екзамену з англійської мови. А якого кольору шкіра підданого британської корони, якщо вони розмовляють по-англійськи та дотримуються британського законодавства мабуть не принципово.
          Кажуть що антисемітизм поширений серед народів які вважають євреїв розумнішими за себе. Серед британців антисемітизму майже ніколи не було. Так само переварять і інших підданих колишніх своїх колоній.

          • 31.01.2017 19:12
            #
            - 1 +

            Антисемити́зм (нем. Antisemitismus) — одна из форм национальной нетерпимости, выражающаяся во враждебном отношении к евреям как этнической или религиозной группе[1]. Основан на предрассудках[2] и является одной из разновидностей ксенофобии[3][4][5][6]. Термин обозначает враждебность по отношению к евреям и/или иудеям, а не ко всем народам семитской языковой группы[⇨].

            Так что Олег внимательно применяем термин, если вы имели ввиду ксенофобию то это одно, ну а если говорить о том кто умнее то давайте уже не путать теплое с мягким.

            умный - хитрый - подлый это 3 разных термина это первое.

            второе где там про евреев говорилось что вы за них вспомнили??

            И уважаемый ни для одного народа или нации не было придуманно в мире термена которое выделяло бы какую то нацию в плане вида ксенофобии а именно только евреев/иудеев даже если учесть то что семитская языковая группа довольно обширна но и тут кое кто отличился.
            А насчет евреев и англичан то и тут вы не попали, учите историю.

          • 31.01.2017 19:22
            #
            - 1 +

            Почитайте про Святослава и хазарский каганат и может для вас будет открытием но в хазарском каганате был иудаизм )) который они приняли по собственной воле.

            Дальше загуглите НАТО и ортодоксальный иудаизм, после прочтения учения ортодоксального иудаизма открываем и смотрим принципе национал-социализма того же гитлера, снимаем розовые очки и не пишем глупости по поводу кто умней.

    • 31.01.2017 13:51
      #
      - 0 +

      В Японии много эмигрантов? Откуда?

  • 30.01.2017 23:17
    #
    - 4 +

    У бельгійців, нідерландців, іспанців немає клятих москалів під боком і відчутної потреби захищати свою батьківщину не має. А коли поряд ворог, який реально загрожує, потреба і готовність захищатись зростає в рази. Пляцький москальстан тримає сусідів в тонусі. Це ще прибалтів у списку немає.

  • 31.01.2017 13:49
    #
    - 3 +

    Японія соромиться через імператорський період

  • 31.01.2017 20:58
    #
    - 1 +

    Одно дело ответить журналисту "да",а другое дело получить повестку.Тут вот все и начинается ...

  • 31.01.2017 22:08
    #
    - 0 +

    Любопытные цифры. Отдельно показательны США. Видимо им вполне хватает "...Бога и нескольких морских пехотинцев".


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати