Жінка дала відсіч озброєному ґвалтівникові

| Самооборона, За кордоном, Жінки та зброя | Автор: Web admin
По-русски

Home intruder beats, forces woman into her bedroomHome intruder beats, forces woman into her bedroom

Кей Дікінсон з міста Вілмінгтон, штат Північна Кароліна, дуже пощастило, що вона рік тому придбала пістолет і зберігала його біля свого ліжка. Адже одного разу ввечері, коли вона поверталася з роботи, на неї напали просто в дверях її будинку.

Прямуючи додому, вона пройшла повз невідомого чоловіка, який потім схопив її ззаду і силою проштовхнув у приміщення.

«Я відбивалася, але він душив мене. Він знав моє ім'я, він знав, як звуть мого хлопця. Сказав, щоб я віддала йому всі гроші. А потім він потягнув мене в спальню, і я подумала, що він збирається мене зґвалтувати», - розповідає Кей.

У спальні злочинець зв'язав руки Кей ременем, а рот замотав кабелем від телефону. Але поки він обшукував квартиру, Кей вдалось звільнити себе.

«Мій пістолет лежав на Біблії у голови ліжка. І він його не побачив. Я стрибнула на ліжко, схопила пістолет, розвернулася і натиснула на спусковий гачок», – продовжує Кей.

Woman deals with home intruder with extreme prejudice

Куля влучила злочинцеві у груди. Після цього йому вдалося ще пройти кілька метрів уздовж коридору, але потім він впав і помер на місці. Злочинцем виявився закоренілий рецидивіст 35-річний Віллі Франклін Стіт.

За період з 1998 по 2002 роки його визнали винним у більш, ніж десяти пунктах звинувачень, зокрема в пограбуванні, зберіганні краденого майна, зломі автомобілів, а також у нападі на держслужбовця. А в 2003 році у його помешканні поліція виявила героїн, пістолет і дробовик. Але Стіт визнав свою провину, і його засудили до 10 років позбавлення волі. Щоправда, через 3 роки випустили. Але потім він знову сів у в'язницю, з якої вийшов у вересні 2015 року.

«Коли хтось нападає на вас, як на напали на Кей, я вважаю, що ви так само зробили б все можливе, щоб врятувати своє життя», – заявив хлопець потерпілої Кей Лоуренс Мерфі.

Кей незабаром доставили в лікарню, де їй обробили порізи і синці на голові, а також палець, який був занадто близько до дульного зрізу при пострілі. Представник офісу прокурора заявив, що Кей не пред'являтимуть жодних звинувачень.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 661 , Коментарів: 11 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (11)

  • 20.02.2017 11:44
    #
    - 0 +

    Мда, его вкусы специфичны...

  • 20.02.2017 11:44
    #
    - 8 +

    с точки зрения УК Украины ... превышение меры необходимой обороны.

    в руках у грабителя не было оружия, он не собирался наносить ей повреждения а тем более убивать, покушение на изнасилование - более чем фантазии, да это отчасти удовольствие, более того - мог бы бросить на полу, а положил на мягкую кровать и пошел искать деньги. Явное "превышение".

    • 20.02.2017 11:55
      #
      - 3 +

      В целом да, но с другой стороны : ст.36 ч.5
      "відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло"

      • 20.02.2017 16:59
        #
        - -1 +

        ч5 не отрицает и не оправдывает перевищення меж, объясню, преступник мог пробратся в жилище но хозяин потом мог его заставить с помощью оружия стать на колени и казнить выстрелом в затылок.

        Вот почему в данном примере будет работать перевищення мэж хотя преступник и вторгся в жилище.

        А бывает человек стрелял в преступника у себя дома в целях защиты.

        Должны быть прописанны четкие нормы, поймите правильно с одной стороны мой дом моя крепость с другой стороны мой дом это не место для казни.

    • 20.02.2017 14:13
      #
      - 7 +

      Отому в нас і бардак. Що для того щоб тебе призннали невинним ти повинен дозволити себе вбити.

  • 20.02.2017 12:04
    #
    - 6 +

    Таку кількість раз засуджувати, а потім достроково відпускати! Навіщо?
    В цьому випадку куля виявилася найкращим суддею, так би мовити - "вирок оскарженню не підлягає в під амністію не втрапить". Безповоротно.

  • 20.02.2017 14:12
    #
    - 1 +

    Представник офісу прокурора заявив, що Кей не пред'являтимуть жодних звинувачень.

  • 20.02.2017 14:29
    #
    - 5 +

    Преступник - негр? Не может быть! В фильмах они же все полицейские, компьютерщики и врачи, а плохие парни - сплошь белые. Надо обвинить реальность в расизме. :)
    P.S. А если серьезно - дама воспользовалась правом stand your ground, именно поэтому обвинение ей не предъявлено.

    • 20.02.2017 15:59
      #
      - 2 +

      Доктрина крепости реализована в законодательстве большинства штатов США, хотя и не во всех — в ряде штатов действует противоположная доктрина, «отступай, пока есть возможность»(которая действует в Канаде).

  • 20.02.2017 17:41
    #
    - 1 +

    Да, биография у урода еще та. Хорошо, что пристрелили.

  • краще б носила свій пістолет з собою, їй пощастило що це сталось біля її кватири і він потянув дівчину у кімнату де знаходився пістолет


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати