Чоловік порубав сокирою пасажирів на вокзалі в Дюссельдорфі

| Кримінал, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Поліція прибула на місце злочину після втечі злочинцяПоліція прибула на місце злочину після втечі злочинця

Кілька осіб зазнали поранень унаслідок нападу з холодною зброєю на головному вокзалі Дюссельдорфа у Німеччині.

Заарештовано одного чоловіка – 36-річного вихідця з колишньої Югославії.

За словами деяких очевидців, зловмисник прибув на вокзал в приміському поїзді, і вийшовши на платформу, відразу прийнявся хаотично наносити удари сокирою по оточуючим людям.

Потім нападник спробував втекти, але був затриманий поблизу вокзалу.

Згідно з речником місцевої поліції, можливо, були й інші нападники, які можуть залишатися на волі. Поранено 7 людей.

Поліція закрила центральний вокзал Дюссельдорфа й евакуювала з нього людей. Рух потягів було перервано. Правоохоронці не трактують інцидент як терористичний напад.

Очевидці бачили, як поранені лежали на підлозі. Мотив нападу наразі невідомий.

Репортер німецької газети Spiegel, що перебуває на місці подій, повідомив, що ситуація на вокзалі ближче до опівночі нормалізувалася. Німеччина перебуває у стані підвищеної готовності щодо терористичної загрози по тому, як джихадист вбив 12 осіб на Різдвяному ринку у Берліні у грудні минулого року.

Раніше ми повідомляли, що в Баварії біженець з Афганістану накинувся з сокирою на пасажирів поїзда.

Напад на вокзал у Дюссельдорфі

1,0 1 -1 1
Коментарів (8)

  • 10.03.2017 11:41
    #
    - 8 +

    Ну вот! И огнестрел не понадобился для совершения тёракта! Бы ло бы у граждан чем защищаться, до семи пострадавших вряд ли бы дошло...

  • 10.03.2017 11:50
    #
    - 5 +

    в Німеччині, при підвищеній готовності їхньої поліції, і то - був затриманий ПОБЛИЗУ вокзалу. А якщо б не спробував тікати, а просто продовжив рубати всіх навколо? Скільки би постраждало, поки прибули копи - 20 громадян? 50? Поліція таке ніяк попередити не може і не зможе.
    Заборона на цивільний короткоствол тільки все ускладнює, і там, і у нас

  • 10.03.2017 12:56
    #
    - -4 +

    Зато нет массовых расстрелов в школах

    • 10.03.2017 13:59
      #
      - 8 +

      В школах, где РАЗРЕШЕНО ношение оружия почему-то до сих пор успешных расстрелов не было. А в ганфри зонах - почему нет? И я не сллишком понимаю, почему стрельба и 7 раненых - это ужас-ужас-ужас и "надо отобрать у всех оружие", а семь зарубленных топором - и никто не закрывает хозяйственные магазины и не изымает топоры у дачников...

      • 10.03.2017 14:38
        #
        - 11 +

        именно потому, что зарезать в бытовухе - это нормально и буднично, а вот если застрелить - на полгода криков негодующей леволиберальной общественности.

  • 10.03.2017 14:07
    #
    - 6 +

    Іноді мені здається що природа саморегулює людські стосунки як фізичні так і соціальні автоматично. За законами виживання. Якщо наприклад гребувати гігієною то рано чи пізно суспільство починає хворіти, вошивіти, а потім з'являється епідемія і проріджує нечипур вже докорінно.
    Так само відбувається і з соціального боку у нездоровому суспільстві. Спочатку вихолощене, беззбройне, не здатне за себе постояти суспільство починає потерпати від поодиноких "захворювань" - переважно побутових і дрібних кримінальних правопорушень. Потім, якщо не почне «митися», тобто буде продовжувати політику обеззброювання нації, заведуться воші - хворі на голову покидьки які з релігійних чи з якихось інших мозкових збудників почнуть нищити громадян нездорового соціуму вже дрібними "серіями" по одному - кілька десятків одразу.
    Що буде далі, жителям України, мабуть не потрібно пояснювати, бо ми з вами такі самі жертви вихолощеного і обеззброєного соціуму знаходимося посеред соціальної епідемії, яка безжально нищить нас за нашу кричущу соціальну "неохайність".

  • 10.03.2017 14:08
    #
    - 1 +

    Как же ж так? В стране где складной нож с лезвием больше 5 см нельзя носить в кармане...

  • 10.03.2017 14:38
    #
    - 0 +

    очередной Аллахакбаровец?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати