Фатальна помилка – вдиратися у дім озброєної сім’ї

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Озброєна сім’яОзброєна сім’я

У місті Вінтер Хейвен, штат Флорида, в будинок сім'ї Пенья вдерся непроханий гість. Коли він зайшов до помешкання з чорного ходу, його відразу завважив хтось із сім'ї і виконав попереджувальний постріл.

Але це не відстрахало злочинця – він рушив на кухню. Там його вже чекали господарі дому – батько, мати і син, і в кожного з них була в руках зброя.

Через те, що злочинець відмовився піти геть, їм довелося відкрити вогонь, у результаті він і помер на місці від отриманих поранень.

Intruder Breaks Into Home; Shot By Entire Family

Зі слів начальника поліції Гері Хестера, злочинець не був озброєний. Проте, сім'я Пенья мала право захищатися – адже, згідно Доктрини Фортеці, якщо непроханий гість відмовляється йти – ви можете захищатися усіма можливими методами.

«Я би вчинив так само. Це жахливо, що їм довелося стріляти, і що загинула людина. Але коли до тебе в дім вламуються – то потрібно давати відсіч», – каже сусід родини.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2009 , Коментарів: 12 - 13 +
0,866666666667 1 -1 15
Коментарів (12)

  • 18.03.2017 13:20
    #
    - 5 +

    Эх. А у нас превышение вкатают :(

  • 18.03.2017 15:47
    #
    - 6 +

    да уж, у нас бы повязали всех... включая кошку и тараканов ((

  • 18.03.2017 19:07
    #
    - 6 +

    Співчуваю сім'ї. Злочинець мабуть забруднив їм собою усю оселю.

  • Якось трохи дивно, те, що в цій родині всюди зброя. Вам так не здається? Те, що цей "зловмисник" поперся до кухні може свідчити лише про те, шо він тікав від пострілів. А те, що в цілої сімейки була чомусь зброя на кухні?! В них мабуть в кожному приміщенні є по комплекту револьверів та рушниць!

    • 20.03.2017 13:37
      #
      - 1 +

      Для нас зараз - може й дивно. А в США - ні. Мають права, і ними користуються.
      "...може свідчити лише про те..." - вибачте, аж ніяк не "лише" - це може свідчити про що завгодно - що він був голодний, спраглий, або шукав туалет - байдуже. "Нехай щастить" - о сьомій ранку входити в чужий будинок з чорного ходу.
      Найдивніше, що той чувак мешкав менше ніж за милю до місця події... може з бару вертався, та з п'яних очей просто будинок переплутав. "Іронія долі, або з легким паром" - абсолютно не зрозуміла американському глядачеві. Вони тупі, і гумор в них інший.

    • 20.03.2017 22:44
      #
      - 0 +

      Мені дивно інше - він не був озброєний, а вони його фактично розстріляли. Чому не викликати поліцію?

  • 20.03.2017 09:41
    #
    - 0 +

    "Через те, що злочинець відмовився піти геть, їм довелося відкрити вогонь" ... Бред какой-то.
    Какая вообще цель подобных публикаций? Еще раз поболтать впустую на тему "у них так, а у нас не так"?

  • 20.03.2017 13:14
    #
    - 4 +

    "Не ходите, дети, в дом чужой гулять!"
    И кто его знает - может, они коварно заманили того несчастного к себе на кухню, калачами там, пряниками, или пивом - но только такие там особенности национальной охоты - в своем доме ты царь и бог - и не дай боже гостю на пол плюнуть или в занавеску высморкаться - бабах! - из всех стволов, и полиции есть чем заняться - фотографии, опрос всех участников, свидетелей, экспертизы... И если у того застреленного найдутся родственники - они имеют право подать на стрелков в суд - за потерю кормильца, за моральный ущерб, траты на похороны и всю фигню. И семье стрелков окажется дешевле договориться о сумме компенсации родственникам, чем долгие годы кормить адвокатов и таскаться по судам. Посадить - вряд ли получится, но денег вытянут. Такая вот "отсроченная" лицензия на отсрел лохов.
    Поэтому почтальон у них даже к забору не подходит, газетки прямо на газон бросает, и ежли ты не полицейский - в гости ходить - только к хорошо знакомым друзьям, в дневное время, и чтоб еще и соседи видели - хозяин у калитки встретил, ручку пожал, по плечу хлопнул, и сам в дом завел. Бо если в пять утра входить в чужой дом без стука - бабах! и... ну это я уже говорил...

  • 20.03.2017 15:54
    #
    - 3 +

    "коли коли до тебе в дім вламуються – то потрібно давати відсіч" - і це правильно. Нажаль ця відсіч в Україні може дуже дорого обійтись :-(


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати