Что нужно для оформления разрешения на второй нарезной ствол?

| Законодавство, Юридичні питання | Автор: Максим Дьомін

Ruger 10/22 TakedownRuger 10/22 Takedown

Надумал приобрести мелкашку, Ruger 10/22 Takedown. Что нужно для оформления разрешения на второй нарезной ствол?

Правильно ли я понимаю, что, при условии наличия актуальных документов у разрешителей (текущее разрешение на оружие получено в феврале с.г.), кроме заявления и оплаты квитанций, ничего больше?

Кто сталкивался с такой процедурой в этом году, на Ереванской, 18а, в Киеве?

1,0 1 -1 2
Рішення (1)

  • 15.04.2017 18:58
    #
    - 1 +

    Вчора отримав на руки саме такий, як на фото. чудова легенька іграшка! Дуже якісний рюкзак з ним.

  • 15.04.2017 19:03
    #
    Рішення
    - 2 +

    Так. Якщо у Вас уже є одна одиниця нарізної зброї і пройшло не більше 2-х років, то Вам треба лише заповнити картку-заяву і надати квитанцію про сплату. Ще, можливо, попросять рапорт дільничного, хоча це їхній обов'язок, а не Ваш.

    • 17.04.2017 12:41
      #
      - 1 +

      Так все і вийшло. Але додатково прийшлось здати копії паспорта та діючого дозволу. Чекаю тепер 30 днів - і в магазин за гвинтівкою!

    • 10.05.2017 18:07
      #
      - 0 +

      Виникає таке ж саме питання, але у мене травмат, чи можу я так само оформляти дозвіл на нарізний карабін, тільки заповнивши картку-заяву і сплатити всі необхідні платежі? чи знов потрібна медична довідка, навчання і т.д....??

      • 15.05.2017 01:10
        #
        - 0 +

        Реєстрація нарізної зброї відноситься до компетенції обласної дозвільної системи, а гладкоствольної, холодної і травматичної - до міської. Як правило (але не завжди), довідку про проходження курсів із володіня зброєю видає обласна дозвільна система. Як правило, перелік питань включає в себе і сферу травматичної зброї. В такому разі довідка буде дійсна і для придбання рушниці, і гвинтівки, і арбалета, і гумовострільного пістолета. В моїй практиці
        (8 західних областей, Київ та Одеса) одна довідка отримувалась раз і на все життя, для всіх видів зброї, за умови безперервного володіння хоча б одним видом зброї, що є об'єктом дозвільної системи. Медична довідка - якщо пройшло більше 2-х років від часу видачі попередньої, інакше - не треба.
        Тому, в загальному випадку, треба лише заповнити картку-заяву, надати фото, квитанції про сплату і, можливо, ксерокопію дозволу на травматичний пістолет.

  • 18.04.2017 18:36
    #
    - 1 +

    Да, кстати, второй вопрос - будут вписывать ствол в действующее разрешение - насколько его заберут? Снова ждать месяц или просто впишут, кто знает?

    • 19.04.2017 19:48
      #
      - 1 +

      Якщо хочете, щоб Вам вписали у вже існуючий дозвіл, то це забере кілька хвилин, від сили день. Якщо ж хочете ще одну "книжечку", то, мабуть, доведеться зачекати у разі нестачі бланків дозволів.


Увійдіть, щоб мати можливість відповідати