Перший етап Кубку України з практичної стрільби з рушниці

| Змагання, Рушниці | Автор: Віталій Педченко
Місце події:
Стрільбище "Снайпер", сектор динамічної стрільби
Початок події:
22.04.2017 08:30
Кінець події:
15:00
Беруть участь:
Максим Крамар Kostiantyn Lokhvytskyi

Shotgun MonstersShotgun Monsters

22.04.2017 відбудеться перший етап Кубку України з практичної стрільби з рушниці.

Близько 100 спортсменів зі всієї України приїдуть на стрільбище під Києвом, щоб взяти участь у змаганнях.

Практична стрільба – це досить новий офіційний вид спорту в Україні. Головна відмінність практичної стрільби – це динамічність. Стрільці не стоять на місці, виконуючи вправи, вони мають переміщуватися у межах майданчика, на якому розміщені декорації, що імітують стіни, двері, вікна та інші речі з реального світу. Використовуються, як статичні так і мішені, що рухаються.

Одна з головних відмінностей цього виду спорту – вправи ніколи не повторюються, вони завжди нові. Тому практичні стрільці мають бути різнобічно підготовані для будь-яких випробувань.

Результат залежить не тільки від влучності, але й від швидкості виконання вправи. Тому, дуже важливим є баланс між швидкістю і точністю. Час виконання вправи показує спеціальний таймер, який рахує кількість пострілів.

Цей вид спорту є прикладним, а тому дуже популярним не тільки серед звичайних спортсменів, а й серед працівників правоохоронних органів, спец призначенців та військових.

Під час першого етапу Кубку України з практичної стрільби з рушниці, кожен з учасників зробить більше 100 пострілів на 10 окремих вправах.

Матч внесено до календарного плану змагань Федерації Практичної Стрільби України.

Організатор: Спортивно-Стрілецький Клуб «Практика», контактна особа: Віталій Педченко, тел.: 050 341 05 67, e-mail: info@rem870.com

УВАГА: журналісти зможуть пройти одну з вправ та перевірити свої сили у практичній стрільбі.

1,0 1 -1 5
Коментарів (2)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати