Громадянин України намагався незаконно ввезти в країну набої до гладкоствольної зброї

| Нелегальна зброя, Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin

Пункт пропуску на ЗакарпаттіПункт пропуску на Закарпатті

Через міжнародний пункт пропуску «Тиса» Закарпатської митниці рейсовим автобусом марки «Neoplan» під керуванням громадянина України поверталися наші громадяни, які для проходження митного контролю обрали смугу «червоний коридор».

Під час проведення митного контролю транспортного засобу та багажу спільною групою працівників Міжрегіональної митниці ДФС та Закарпатської митниці ДФС було виявлено не вказані в митній декларації водія та не заявлені при усному опитуванні 52 набої до гладкоствольної зброї калібром 12/70 мм невідомого виробника.

Набої знаходились серед речей в одному із відправлень, що переміщувалися у несупроводжуваному багажі.

За даним фактом направлено повідомлення до Управління національної поліції в Закарпатській області та складено протокол про порушення митних правил за статтею 272 Митного кодексу України.

Відповідно до п. 12.14. Наказу МВС Українивід 21 серпня 1998 року № 622 «Про затвердження Інструкції про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та патронів до них, а також боєприпасів до зброї, основних частин зброї та вибухових матеріалів» вогнепальна мисливська зброя, основні частини зброї, бойові припаси до неї, пневматична, холодна, охолощена зброя, пристрої, патрони до них громадянами України перевозяться через митний кордон України на підставі дозволів на право перевезення зброї територією України, які видаються МВС України, ГУМВС, УМВС.

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 27.04.2017 17:39
    #
    - 2 +

    Тю, невже тут немає потрібних йому набоїв?

  • "пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів,
    споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії"

    Только у нас и в РФ, страдают такой херней с "травматами"?!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати