У Києві озброєні злочинці на скутері пограбували ювелірний магазин

| Кримінал | Автор: Web admin

Пограбування ювелірного магазинуПограбування ювелірного магазину

Третього травня, близько 12.20, на столичній Оболоні двоє чоловіків у шоломах, погрожуючи пістолетом та гранатою, пограбували ювелірну крамницю. Про це повідомляє київська поліція.

Попередньо встановлено, що нападники були у темному одязі. З награбованим вони втекли на скутері без номерних знаків.

«Попередньо встановлено: нападників було двоє, одягнені у темний одяг та шлеми. Зайшовши у магазин, почали погрожувати пістолетом та гранатою, а коли забрали ювелірні вироби, втекли скутером без номерних знаків», – йдеться у повідомленні.

У Києві поліцейські розшукують розбійників на ювелірний магазин

На місці працюють правоохоронці, які спілкуються зі свідками та встановлюють обставини вчинення правопорушення. Зусилля патрульних нарядів та оперативників спрямовані на затримання зловмисників.

Відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Оболонського управління поліції, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Сума збитків встановлюється.

1,0 1 -1 1
Коментарів (12)

  • 03.05.2017 18:04
    #
    - 3 +

    На месте работают правоохранители , они общаются со свидетелями и устанавливают обстоятельства совершения преступления , затем раздуплившись они очевидно объявят план " Сирена " , разошлют ориентировки , типа бандитов двое , скутер один , без номеров , при себе могут иметь пистолет , гранату и ювелирные украшения . PS " Служить и защищать " Бе бе бе ! А не проще ли принять ЗАКОН о КНО и дать людям возможность защитить себя , окружающих и добро от таких чертей , самим , дешевле и менее пафосно .

    • 03.05.2017 19:02
      #
      - 2 +

      "Відомості про подію зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Оболонського управління поліції"-ця фраза вселяє оптимізм і надію в серця як власників магазину, так і всіх законослухняних громадян, які все ще вірять в нашу поліцію.

  • То неловкое чувство, когда понимаешь, что в цивилизованных США, ещё десятки лет назад, тебя могли застрелить в магазине за украденную газировку!
    И смешно видеть, как в 21-ом веке, в Украине, грабят ювелирку, без единого выстрела со стороны продавца))

  • 03.05.2017 19:15
    #
    - 8 +

    По дороге с работы видел мопед без номеров и мужика в черном, куда звонить, шо делать?)))

  • 03.05.2017 20:00
    #
    - 5 +

    Приємно бачити таку кількість поліціянтів на місці злочину - відбитки знімають, у нотатник щось пишуть, в смартфон пальчиком штрикають, і просто стоять із "замисленим" виразом на обличчі. Жаль тільки що ПІД час скоєння злочину жодного не було поруч. Добре що хоч продавщицю не застрелили, адже в неї не було жодного шансу, якби їм цього забажалося.
    P.S. Вже на скутерах грабують. Чекаю на банду на велосипедах. ☻

  • 03.05.2017 21:52
    #
    - 2 +

    А чего же мы хотели, если право на оружие (КСН) в Украине имеют исключительно бандиты, жаль что они не напали на полицию и не отобрали у них оружие и машину заодно.

    • 03.05.2017 22:33
      #
      - 2 +

      Потом эту машину выставили бы на олх : "не бита, не крашена, продаю бо надоела" :)

      • 04.05.2017 09:28
        #
        - 1 +

        Могло быть и так, но плюс к продаже машины, могли быть предложены и КСН полиции.

  • 03.05.2017 23:15
    #
    - 3 +

    Заборонити Скутери. Скутери тільки правоохоронцям . А також нагородні скутери для обраних ;).....

  • 04.05.2017 11:27
    #
    - 1 +

    хах... нагадує фільм Таксі... я вважаю що ювелірні магазини, ювелірні майстерні повинні мати нормальну охорону, хоча б "Поліцію охорони", а не приватні охоронно-юридичні фірми, охоронники яких "озброєні" револьверами під патрон флобера, в якому всі кульки з капсул повилітали і використовують вони ці револьвери явно не за призначенням, або пневматичними пістолетами, в яких балон з воздухом вже або пустий, або ще не вкручений до кінця. Як не як у ювелірних майстернях зберігаються вироби клієнтів, за які після таких нальотів потрібно відшкодовувати їхню вартість.Всі "кому треба" мати зброю її вже мають, а от кому вона дійсно потрібна - чекають прийняття закону... Хлопчики на скутері добре б подумали, чи не озброєні власники ювелірної крамнички, чи є у них під прилавком зброя. Прийміть Закон і таких випадків буде в рази менше. Поставти себе на місце цих негідників, якщо б не були впевнені то ніколи б не пішли на таке, а "сторож" з пневматикою не налякає...

    • 06.05.2017 15:38
      #
      - 0 +

      Поліція охорони-це добре. Але вона заломлює за свої послуги, користуючись своїм становищем монополіста, таку ціну, що не всім це по кишені.По слухах-80 грн за годину.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати