В Умані двоє молдован зарізали таксиста

| Кримінал | Автор: Web admin

Фото вбитого таксистаФото вбитого таксиста

В ніч на 28 червня в Умані молодий таксист погодився підвезти двох невідомих йому осіб від уманського автовокзалу до міста Монастирища. Для нього ця поїздка стала фатальною.

Дорогою пасажири нанесли водієві численних ножових поранень перерізали горло і забрали авто, яке тієї ж ночі вщент розтрощили.

Як стало відомо тіло знайшли в полі. Убивці нанесли потерпілому 13 ножових поранень. Розбиту автівку знайшли в Христинівці.

Пошуками злочинців займалися два райвідділи. За відбитками пальців встановили, що убивць було двоє. Близько третьої години ночі знайшли одного. Ним виявився 17-річний громадянин Молдови. Під ранок знайшли і другого раніше судимого злочинця, 1998 року народження. Теж громадянин Молдови.

Убивці таксистаУбивці таксиста

«О 06-00 ранку обидва вже розповідали як убивали, хто перший вдарив у шию. Як потім витягли на вулицю, і як добивали, і як розпороли живіт таксистові. Обох затримано. В обох пики дебільні. А людини немає. Убили на рівному місці», – написав громадський активіст Володимир Іващенко.

Раніше ми розповідали, що У Нацполіції опублікували список порад для безпеки таксистів.

1,0 1 -1 1
Коментарів (10)

  • 30.06.2017 09:02
    #
    - 3 +

    Ну з цим непотребом усе ясно. За таких треба до купи і батьків карати.

  • Похоже, что у этих недо-людей не всё в порядке с головой!

    Хотели ограбить таксиста? - Зачем было убивать?!
    Хотели угнать машину? - Зачем было убивать?!

  • 30.06.2017 11:28
    #
    - 2 +

    Говоря словами классика - "Вот бл*дь и снова мы об этом"
    zbroya.info

  • После того как в Молдавии разрешили короткоствол вся мразь оттуда бежит сюда - грабить наших беззащитных граждан

  • 30.06.2017 16:15
    #
    - 2 +

    "1998-го года"
    Только совершеннолетними стали, а уже биомусор...

  • 30.06.2017 18:07
    #
    - 1 +

    А у себя в Молдове могли иметь реальный шанс быть начинёнными свинцом , старик Ломброзо молча потирает руки , тяжелым взглядом лицезрея эти существа . А у нас неограниченные возможности для пи.доты всех мастей , как местной , так и заезжей , режь , грабь , убивай , насилуй ( не говорю уже о сепарах ) , все в большинстве случаев сходит с рук , приехали бл.дь статисты , зафиксировали происшествие и умыв руки попи.дили восвояси с чувством исполненного долга , справились бл.дь , ведь только у правоохранителей есть право на насилие ( аваков ) . А для граждан по прежнему " не на часи " , продолжайте бл.дь дохнуть от рук злодеев , если не владеете приёмами рукопашного боя или не обладаете интеллектом как у тохи геращенко , позволяющем двигать горы и земную твердь разверзать , вот .

  • 30.06.2017 18:31
    #
    - 2 +

    Довічне ув’язнення до моменту поки вони не стануть потрібні як донори органів. Жахае повне безглуздя вчиненого злочину.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати