Пограбування в Миколаєві: нападники забрали майже півмільйона гривень і прострелили руку підприємцю

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Пограбування в Миколаєві Пограбування в Миколаєві

У Миколаєві силовики затримали озброєних зловмисників, які вкрали у власника магазину секонд-хенду майже півмільйона гривень і прострелили йому руку. Правоохоронці не виключають, що підозрювані можуть бути причетними до пограбування ще одного магазину секонд-хенду в кінці червня.

Про це розповіли в прес-службі ГУ НП в Миколаївській області.

Магазин знаходиться на Центральному проспекті. "Туди увійшли двоє невідомих і влаштували стрілянину з обрізу рушниці і травматичного пістолета. Вони поранили підприємця та забрали його сумку, де було 275 тисяч гривень і 5 тисяч доларів", – повідомили правоохоронці, додавши, що підприємець отримав поранення в кисть. Через травми чоловікові ампутували палець.

Пограбування в Миколаєві Пограбування в Миколаєві

Затримати нападників допомогли працівники оперативної служби і правоохоронець на пенсії, які на момент події знаходилися неподалік. Вони вистежили підозрюваних, після чого будинок, де вони зникли, оточили силовики.

"Після цього працівники карного розшуку, патрульні, оперативники і представники прокуратури заблокували входи і виходи. Для штурму квартири і затримання зловмисників прибули бійці спецпідрозділу КОРД", – розповіли в прес-службі.

У квартирі підозрюваних, чоловіків 48-ми і 50-ти років, знайшли зброю і гроші.

Пограбування в Миколаєві Пограбування в Миколаєві

Зараз правоохоронці перевіряють причетність затриманих до пограбування секонд-хенду на вулиці Садовій. Нагадаємо, тоді двоє зловмисників увірвалися в магазин в медичних масках і погрожували продавцеві обрізом рушниці.

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати