На Оболоні через вирубку лісу сталася сутичка зі стріляниною

| Самооборона, Кримінал | Автор: Web admin

Сутичка зі стріляниною на ОболоніСутичка зі стріляниною на Оболоні

За словами місцевих, вирубку лісу почали представники організації «Відродження Водогону», які планують забудову ділянки. Один з її представників відкрив вогонь гумовими кулями по місцевих.

У свою чергу, один з місцевих сів за кермо вантажівки, намагаючись «завадити вирубці лісу» та збив кілька автівок. На них, за словами місцевих, приїхали особи, що вирубували ліс.

Сутичка зі стріляниною на ОболоніСутичка зі стріляниною на Оболоні

Поліцейські зупинили вантажівку, відкривши по ній вогонь. В автівці розбите лобове скло, сліди від куль на капоті.

Поранених немає. Наразі затримані місцевий житель, що керував вантажівкою та представник «Відродження Водогону». Особи, які вирубували ліс, втекли з місця події.

Сутичка зі стріляниною на ОболоніСутичка зі стріляниною на Оболоні

«Ми прокинулися пів на 4 ранку, тут вже валили дерева – просто на будинок і дорогу. Під’їзди були заблоковані, щоб ми не могли вийти», – розповідає місцевий житель Сергій.

«Ця історія триває ще з 2013-го. Якщо це законно, то чому тоді в такий спосіб - на світанку, ось так повалити дерева. Забудовник створив громадську організацію і просуває ідею, що тут нібито треба побудувати якийсь парк, але ми проти – навіщо він нам, коли тут є ліс?», – каже місцева жителька Марина.

Сутичка зі стріляниною на ОболоніСутичка зі стріляниною на Оболоні

Сутичка зі стріляниною на ОболоніСутичка зі стріляниною на Оболоні

Сутичка зі стріляниною на ОболоніСутичка зі стріляниною на Оболоні

1,0 1 -1 5
Коментарів (6)

  • Как везде. Задерживают протестующих и ни одного нарушителя. Теперь скажет, что оставил машину т к гулял в лесу

  • 09.07.2017 11:42
    #
    - 11 +

    Черговий приклад імпотенції правоохоронної системи якій, до речі, значно збільшили фінансування. Конфлікт жевріє аж 2013-го року(!). "Система" на ного аж ніяк не реагує, примушуючи людей вдатися до відкритого протистояння, і ось коли це неподобство перейшло в гарячу фазу тут "наші" правопохоронці і з'явилися вгамовувати занадто "буйних"!
    Виходить що кожна з ланок окрім поліцаїв бездіяльна. І ця бездіяльність приводить до "вибуху". Але ж карати будуть не тих бездіяльних держслужбовців, які своєю злочинною пасивністю, довели стан речей до нинішнього, а саме найбільш активних, і небайдужих членів суспільства. Тобто покарання отримають знов невинні.
    А поліція у цій драмі виконує роль кайданок, на руках у громадськості, яка бачучи бездіяльність "системи" намагається сама узяти владу у свої руки. Кайданки за наш власний рахунок. Яка іронія...

  • 09.07.2017 11:46
    #
    - 9 +

    Полюція в усій красі. Якісь відморозки невідь чому валять ліс, стріляють в місцевих - полюція нічого не бачить і не чує. Враховуючи обставини справи, місцеві не могли не звертатися до ментів по захист. Реакції, як завжди, нуль. Але коли люди, не маючи іншого вибору, починають активно захищатися самі - по них відкривають вогонь і бандюки без погонів і менти. І подібних випадків в Україні - десятки, як не сотні. Висновки кожен може зробити сам.

  • 09.07.2017 12:27
    #
    - 5 +

    Все йде до того , що в якусь мить Українців обірве і на стовбах будуть висіти масово псевдоеліта та псевдоохоронці .

  • 09.07.2017 13:22
    #
    - 5 +

    На словах "поліцейські зупинили вантажівку - відкривши вогонь" - я завис

  • 09.07.2017 15:56
    #
    - 3 +

    так в чем была ошибка водителя зила? как надо было бы поступить в такой ситуации? зацептиь авто пилильщиков и убежать ?выстрелить и убе\жать? сжечь и убежать?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати