Резонансне пограбування на «7-му кілометрі»: злочинці потрапили в об'єктив вуличних камер

| Кримінал, Травматична зброя та спецзасоби | Автор: Web admin

Невідомі зі стріляниною забрали сумку з грошима.Невідомі зі стріляниною забрали сумку з грошима.

Як повідомив голова обласної поліції Дмитро Головін, вчора о 06:30 на території автостоянки промринку шість невстановлених осіб із застосуванням зброї та фізичного насильства у вигляді ударів руками та ногами по різним частинам тіла, вчинили напад на 44-річного приватного підприємця (мешканця Києва) і його 17-річного сина.

Заволодівши сумкою з грошовими коштами (приблизно 3 мільйони грн.), зловмисники зникли з місця події в невідомому напрямку на двох автомобілях «Мерседес» сірого і чорного кольорів.

Стрельба на 7 километре

Обидва автомобілі рухалися з промринку «7 км» по Овідіопольської дороги в бік Одеси. На перехресті вулиці Центральний аеропорт і Овідіопольської дороги автомобілі роз'їхалися по різних маршрутах: — «Мерседес» темного кольору продовжив рухатися по Овідіопольської дорозі до Іванівському мосту; — «Мерседес» сірого кольору повернув на вулицю Центральний аеропорт і рухався до вулиці Святослава Ріхтера (Щорса). Подальший маршрут автомобілів встановлюється.

Постраждалого чоловіка госпіталізували до лікарні з ушкодженнями скроневої області з правого боку, ударами обох колінних суглобів та травматичним пораненням поперековій області, а його неповнолітнього сина — з множинними травматичними пораненнями голови, верхніх і нижніх кінцівок.

З місця події вилучено: 14 гільз калібру 9 мм від пристрою для відстрілу гумових куль, змиви з речовиною бурого кольору, недопалки від сигарет, металевий фрагмент деталі автомобіля зловмисників, чоловічу спортивну куртку чорного кольору і розкладний ніж.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Також начальник обласної поліції просить одеситів і гостей міста посприяти у розкритті злочину.

«Якщо ви рухалися за даними вулицях у вказаний період часу і ваш автомобіль обладнаний відеореєстратором, об'єктив якого могли потрапити зазначені автомобілі, просимо допомогти слідству і надати відеозапис поліції. Контактні телефони: (048) 798-19-96 або 102», — уклав Дмитро Головін.

Поліція просить водіїв допомогти у розслідуванні нападу зі стріляниною

1,0 1 -1 1
Коментарів (11)

  • Сам винуватий, Аваков же ясно сказав: нехай вас захищають вірні дружини... Чого поперся без жінки з нагородним пістолетом?

  • 11.07.2017 10:17
    #
    - 0 +

    "...насильства у вигляді ударів руками та ногами по різним частинам тіла..."
    Хто створює ці високохудожні перли письмової творчості?

    Тільки но згадував вислів Оруела:
    "Той, хто "відмовляється" від насильства, має таку можливість тільки тому, що інші чинять насильство заради нього."
    В даному випадку підприємці узявши 3 ляма з собою мабуть розраховували на захист правопохоронців, еге ж?

    • 11.07.2017 11:48
      #
      - 2 +

      Шаноний Юрій ! Підприємці беруть з собою гроші і розраховують лише на себе , бо розраховувати на когось , тим паче на псевдоправоохоронців не доводиться ! Відповім тим теоретикам , які радять винаймати озброєну охорону - не вистачить коштів на постійну охорону !

      • 11.07.2017 21:26
        #
        - 0 +

        Пане Євген, уважніше перечитайте вислів Оруела, бо Ви його геть не зрозуміли.

        • 11.07.2017 22:40
          #
          - 0 +

          Пане Юрій , вибачте , але я не знайомий з висловлюваннями Оруела . Якщо Вам не складно поясніть що ви мали на увазі . Я є підприємцем 18 років і повірте банкам , міліції , чинушам не довіряю зовсім !

    • 11.07.2017 22:36
      #
      - 0 +

      Абсолютно слушно, «Animal Farm», актуально на всі часи.

  • Такую сумму (120 000$ по курсу на 11.07.17), даже в США никто бы с собой носить не стал! Для всех операций есть банки - - - инкассаторы! Жертва ограбления - очень наивный человек, раз носит такие суммы, не имея эффективного средства для самообороны, да ещё и с несовершеннолетним сыном, который так же пострадал от рук преступников!
    В нашей стране, с каждой неделей растёт уровень преступности!
    Полиция, а в последствии и суд - последнее, что должно волновать вас и вашу семью, в случае эффективного отпора с помощью "инстумента", против нападающих!

    Берегите себя и своих близких, не попадайте в глупые ситуации. (с.) Станислав Плагов

    • 11.07.2017 21:40
      #
      - 2 +

      Шановний Олександр ! Без образ але не підкажете про які Ви банки кажете - чи не про ті які навмисно збанкрутували разом з грошима клієнтів ? Усі підприємці , які тримали у ціх банках кошти на практиці їх вже ніколи не отримають . То і доводиться возити нал . Невже Ви вважаєте що постраждалі були дурнями ?

  • 11.07.2017 19:52
    #
    - 1 +

    После того,как достигли дна-снизу постучали.

  • 12.07.2017 13:26
    #
    - 0 +

    А был бы нелегальный пистолет, ну отстрелялись пара трупов и срок впереди не малый. (есть конечно 3 лимона)
    А вот наградной дает вам право на убийство и поощрение Авакова в виде еще одного наградного.(3 лимона само-собой есть)
    Очень большая разница по итогу, если оба варианта (либо нелегал, либо наградной) применить к одному и тому же человеку, я имею ввиду его опасность для общества.

    • 13.07.2017 15:30
      #
      - 0 +

      не знаю, на меня напали, потом сами попадали и разбежались. пистолета у меня нету и я ничо не видел. это если словят. И вообще меня там не было.
      ========
      Только так вижу развитие событий с легальным незарегистрирвоанным пистолетом.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати