Відвідувачі їдальні захищаються від психопата з ножами. Відео

| Самооборона, За кордоном, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Після кількох гучних нападів у Китаї посилились правила продажу ножів. Після кількох гучних нападів у Китаї посилились правила продажу ножів.

Ця історія трапилася десь у Китаї: чоловік у шапці – безробітній, добряче напідпитку і лютий на всіх, він вважає, що люди навколо нього отримують від життя все і задарма.

Тому він вирішив помститися їм – витягнув з сумки два величезних ножа і кілька разів ударив у спину чоловіка, який набирав собі їжу на тацю.

Жертві нападу вдалось утекти, і це добре – адже якщо не можете захищатись, потрібно бігти, особливо, якщо все трапилось зненацька. Зловмисник з ножами потім почав волати, щось ніби: «ви всі тут тільки переводите їду», і наступати на інших відвідувачі їдальні, розмахуючи ножами.

Attack Caught on Camera Teaches Principles of Knife Defense

Зверніть увагу на людей – більшість відступила, хтось взяв у руки стілець, використовуючи його як захист від ножів, а хтось, як той чоловік у камуфляжній куртці – так і залишились сидіти за столом, ігноруючи загрозу.

Поліція прибула за 5 хвилин, і жоден з них не мав при собі не те, що пістолет – навіть електрошокера ні в кого не було. В результаті одній поліцейській зміг вдарити ззаду і вибити з руки ніж, але у другій руці був ще один ніж. Другому поліцейському довелось сильно ризикувати, щоб звалити психопата на землю. Як бачимо, вгамувати психопата вдалось тільки вісьмом поліцейськім.

Можна дістати науку з цього відео, а саме:

1. Ніхто з відвідувачів не звернув уваги на такі індикатори, як підозріла поведінка психопата, адже він почав оглядатись. Переважно так роблять злочинці, шукаючи запасний вихід, або перевіряючи, чи не багато навколо свідків. Та хто б міг очікувати такого в їдальні – люди прийшли поїсти, і їхня увага була повністю зосереджена на їжі.

2. Жертва нападу зробила правильний вибір, коли втекла від психопата з ножами – якщо нема кого захищати, то краще бігти. Він покинув небезпечну зону і, як повідомили з новин, не отримав серйозних поранень.

3. Як тільки інші побачили, що відбувається, вони взяли в руки стільці та інші предмети – завжди краще тримати дистанцію між собою і психопатом з ножем – так у нього буде менше шансів завдати удару.

Web admin Автор: Web admin11223,1 Переглядів: 1691 , Коментарів: 2 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (2)

  • У меня такое чувство, что в будущем выживет только США. Казалось бы, Китай - нормальная, цивилизованная страна, как Британия и Япония, но что там, что тут, не то чтобы у гражданских, ДАЖЕ У ПОЛИЦИИ нет оружия и спец. средств. Это x2 маразм! Дожили! В 2к17...

    • 24.07.2017 10:15
      #
      - 1 +

      вообще-то китайская полиция в подобных ситуациях использует вот такой инструмент: www.daokedao.ru
      обычно на входах в больших торговых центрах лежат щиты, шлемы и такие вот рогатины.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати