В Івано-Франківську розстріляли автомобіль підприємця

| Кримінал | Автор: Web admin

Розстріляне автоРозстріляне авто

В обідню пору 31 липня в районі площі Ринок, що в Івано-Франківську сталася стрілянина. З пістолета відкрили вогонь по автомобілю «Ауді» з водієм всередині.

На місці події виявили 6 гільз. Наразі відомо, що одна куля поцілила в руку водія. Стрілець з місця події втік, потерпілого доставили у лікарню.

Розстріляне автоРозстріляне авто

За попередньою інформацією, розстріляли машину місцевого підприємця, Ігоря Гербіна, який відомий як «Червонець». Стан потерпілого наразі невідомий.

Згодом заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Ігор Баб'юк повідомив, що поліція встановила особу стрільця.

Розстріляне автоРозстріляне авто

«Ми розуміємо попередньо, хто був злочинцем. Встановлюємо його місце знахоження. Попередня причина – неприязні відносини між чоловіками, які виникли через конфлікт», – сказав Баб'юк.

Попередньо правоохоронці кваліфікують випадок як замах на вбивство, вчинений з хуліганських мотивів.

Розстріляне автоРозстріляне авто

«Є свідки, працюємо, сподіваюся у короткий термін затримаємо злочинця і він понесе покарання», - сказав Баб'юк.

Донька потерпілого підприємця Інна Гербіна повідомила КУРСу, що підозрюваним у замаху є Михайло Дерещук, більш відомий на прізвисько «Дира». Жінка також опублікувала в соцмережах фото підозрюваного і заклик допомогти його відшукати.

Михайло Дерещук, підозрюваний у стрілянині на вулиці Шеремети.Михайло Дерещук, підозрюваний у стрілянині на вулиці Шеремети.

1,0 1 -1 1
Коментарів (7)

  • 31.07.2017 15:36
    #
    - 6 +


    " дыра " напала на " червонца ", а менты ... " правоохоронці кваліфікують випадок як замах на вбивство, вчинений з хуліганських мотивів ".

    Высокая квалификация, они " другой статьи не знают ".

    • 31.07.2017 16:16
      #
      - 4 +

      Ст. 174 КУпАП - Стрільба в населених пунктах (штраф від ста до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї)

    • 31.07.2017 22:03
      #
      - 0 +

      Ага, прямо "страсті" по Шекспіру. )))

  • 31.07.2017 16:42
    #
    - 2 +

    Вчора в новинах "Голос Америки" повідомили, що в Чікаго вкрай підвищилась кількість нападів і відповідно жертв із застосуванням вогнепальної зброї. За пів 2017 року близько 400 випадків. Очікують другий рік поспіль "гарячу" цифру десь 800 випадків на рік. І це є, як повідомляється, вдвічі більші цифри ніж в Нью-Йорку та Лос-Анжелесі разом взятими. Та поліція чітко знає, що причина цього — раптове збільшення наркотрафіку через місто та околиці, що призводить до збільшення частоти "розбірок"...
    Робимо висновки та порівнюємо непорівнюване :) — Американська поліція попри збільшення негативної тенденції, знає корінь проблеми. Тобто контролює ситуацію і, оскільки це оголошено через медіа, де-факто визнає власні недопрацювання, тому і готується до посилення боротьби з наркозлочинністю. Але ніхто не говорить про те, що в американців надто багато чи навіть просто багато зброї на руках.

  • 31.07.2017 16:51
    #
    - 2 +

    А название то какое кричащее :- " расстреляли автомобиль предпринимателя " , какой ужас , что же это такое творится , люди добрые , вот ведь оружие это зло , кричат такие п.доры как вилкул и ему подобные , необходимо усилить , ужесточить ответственность , бла , бла , бла , а главного понимать не хотят или косят под долбо.бов , что такие как это " дырявый " клали хрен на полицию и всех остальных в вопросе иметь или не иметь ствол , чтобы валить таких как " червонец " ( по сути голимые разборки ) , зато как обставлено , " есть свидетели , работаем , надеемся в короткий срок задержать " , ещё бы , преступление совершено в условиях очевидности , надо пологать , это очень нужно однако постараться , чтобы про.бать злодея , хотя наши " детективы " и не на такое способны , есть дело прошлое печальные факты , известные на всю страну , время летит , все забывается , факт .

  • 31.07.2017 17:10
    #
    - 0 +

    К слову сказать , думаю если бы этот мордатый -" дырка" лупанул бы в " червонца " картечью , из скажем ствола 12 калибра , то у последнего уверен не было бы шансов , помните как в " Сицилийце " Марио Пьюзо , валили друг друга из " лупары " , ружьишко такое , укороченное . Ну впрочем кому , что по душе , дело такое , выбор всегда есть . Чем больше " дырявых " перевалят " червонцев " , тем чище будет в Украине , главное , чтобы невинные не пострадали .


  • 31.07.2017 18:27
    #
    - 5 +

    Чому ж люди не слухаються і носять пістолети?
    Хм, невзе закон не працює?
    А, стоп, закону ж немає.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати