У Дніпрі розстріляли сім'ю бізнесмена

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Вбивці, ймовірно, шукали гроші від продажу квартири. Вбивці, ймовірно, шукали гроші від продажу квартири.

У Дніпрі в приватному триповерховому будинку в ніч на 14 грудня виявили тіла сімейної пари з вогнепальними пораненнями в голову.

Як повідомляється, загиблих виявили в цокольному поверсі особняка.

Надзвичайна подія сталася в селищі Самарівка на території садового товариства Черешня. Чоловікові й жінці було 62 і 52 роки відповідно. Злочинці зробили один постріл в голову чоловіка і два в голову його дружини. Судячи зі слідів, глава сім'ї чинив опір - в минулому він професійно займався боксом.

Будинок сімейної пари виділявся на тлі поруч розташованих будівель - три поверхи, хороше оздоблення.

"До 2014 року чоловік займався постачанням продуктів харчування на "Укрзалізницю". Однак після Революції гідності зв'язки з керівництвом підприємства розірвалися, тендери вже не вдавалося виграти. У сім'ї почалися фінансові проблеми. За останньою інформацією, пара недавно продала квартиру, щоб розрахуватися з боргами. Можливо, ці гроші і шукали злочинці", - розповіло джерело.

З території домоволодіння зник автомобіль Toyota, також відомо, що злочинці забрали різне майно, в тому числі зареєстровану мисливську рушницю.

1,0 1 -1 1
Коментарів (9)

  • 17.12.2017 12:27
    #
    - 2 +

    Бизнесмен, у которого бизнес завязан на украинские госзаказы, чистым быть не может. Скорей всего бывший бандит, погиб от рук себе подобных.

    • 17.12.2017 12:59
      #
      - 5 +

      Угу, все казлы. Не суди и не осудят.

    • 17.12.2017 16:13
      #
      - 1 +

      Камрад Сергей смущает , что человек с таким рейтингом как у Вас путает ситуацию с возможностью , речь может идти о ком угодно , в данном случае о гражданах нашей страны , погибших от рук злодеев , завладевших при этом их имуществом ( угнали Тойоту ) , не имевших возможности оказать адекватный ответ чертям , при покушение на их жизнь , закончившееся для потерпевших трагично. Люди ПОГИБЛИ , вот о чем речь . Прав камрад Сергей Галушко , однозначно , не дай Бог как говорится .

  • 17.12.2017 14:23
    #
    - 0 +
    • 17.12.2017 14:23
      #
      - 0 +

      Канадського мільярдера знайшли мертвим в підвалі власного дому

  • Не помог чуваку бокс...
    Надо бы и авакова с геращенком запустить с голыми руками на пистолет, чтобы не давали тупых советов.

    • 18.12.2017 07:39
      #
      - 0 +

      Ему не помогло и, имевшееся в доме, ружьё.
      Наверное, было НЕПРЕДУСМОТРИТЕЛЬНО, заперто в сейфе...

  • 17.12.2017 20:42
    #
    - 3 +

    Убивают и бедных и богатых. Бедных на улице, богатых в их домах. Если ты заработал деньги, будь готов к тому, что найдутся люди готовые у тебя их забрать. Это плата за богатство.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати