У Харкові підірвали авто екс-голови обласної поліції

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці вибухуНа місці вибуху

У Харкові, 25 грудня, вранці у дворі будинку по вул. Культури підірвали машину екс-начальника ГУ Нацполіції в Харківській області, начальника відділу оперативних розробок у східному регіоні Миколи Черемухина.

У результаті події ніхто не постраждав, проте були пошкоджені ворота в гараж і сім сусідніх авто.

На місці вибухуНа місці вибуху

«Кажуть, було чути вибух о 7:30. А під машиною виявили ще три гранати, які не розірвалися. Швидше за все, заклали 4 гранати, які мали вибухнути під час руху автомобіля, але одна вибухнула завчасно. Судячи по такій кількості вибухівки, його навряд чи хотіли просто налякати», – йдеться у повідомленні поліції.

На місці вибухуНа місці вибуху

1,0 1 -1 7
Коментарів (4)

  • 26.12.2017 14:14
    #
    - 15 +

    Екс-начальник ГУ Нацполіції в Харківській області, начальник відділу оперативних розробок у східному регіоні Микола Черемухин зможе пояснити джерело коштів, на які він купив цього УАЗика? Ні? Я так і думав. Не зміг пройти (два рази) переатестацію, під час переатестації уникав від перевірки на поліграфі, на нього відкрито впровадження з причини недостовірних відомостей в декларації, володіє двома літаками. Чому мені його не жалко?

  • 29.12.2017 11:37
    #
    - 1 +

    Эта гниль сама устроила имитацию покушения, сейчас ищут на кого повесить это дело... Его смерть ни кому не нужна была, его унизить и растопить как с Яныком надо. Он на волонтеров и АТОшников всегда гнал и весь, особенный на Песочине был случай. При этом сам имеет статус АТОшника! Крышует его Аваков и Порошенко. Хотя эта гнида подозревается в участии Антимайдана и захвате ОГА. Не раз людей сбивал и до сих пор с правами и не судим. Всегда с угрозами на опонентов прет!
    Так что нет на него покушения, действует как Кернес типа что его хотят убить))) Все разведки мира и МГБ давно, еще с конца 60 годов признали убийство неэффективно.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати