Компанія Remington шукає фінансування, щоб подати заяву про банкрутство

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Remington Remington

Один з найбільших виробників вогнепальної зброї в США, Remington Outdoor Company Inc, звернувся до банків та кредитних інвестиційних фондів у пошуках фінансування, щоб подати заяву про банкрутство.

Минулого тижня компанія підписала угоду з кредиторами після невиплати боргів.

Remington шукає варіанти фінансування «боржника у володінні», що дозволить компанії фінансувати операції після подання заяви про банкрутство.

Однак деякі потенційні джерела фінансування, зокрема кредитні установи і банки, відмовилися стати на допомогу Remington через репутаційні ризики, що пов'язані із таким кроком.

Так у 2012 році кілька інвесторів покинули Remington, після того як одну з гвинтівок використали в стрілянині у Sandy Hook. Точніше сказати, в тому інциденті була використана гвинтівка Bushmaster M-4, однак торгові марки Remington і Bushmaster належать одному холдингу – Freedom Group.

Зі слів кредитних агентств, продажі Remington частково скоротилися через побоювання щодо можливого посилення правил обігу зброї в США, хоча президент Дональд Трамп раніше заявив, що він ніколи не обмежуватиме право громадян на зберігання і носіння зброї.

Проте продажі Remington впали на 27% за перші дев'ять місяців 2017 року, що призвело до операційних збитків у розмірі $28 млн.

Раніше ми розповідали про те, що компанія Colt Defense LLC оголосила про своє банкрутство в червні 2015 року.

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • Бред какой-то... Никогда не поверю, что оружейный гигант, будет подавать на "банкротство". Боюсь представить, какие баблища там крутятся...

    • 15.02.2018 10:09
      #
      - 1 +

      Увы, но это - реальность... (грёбанные хоплофобы постарались, гореть им в пекле!). Даже такой гигант как Savage, не пошёл ко дну, благодаря предусмотрительности его руководства, которое вовремя выкупило и раскрутило лучно-арбалетные бренды (BowTech, Diamond, Stryker Crossbows, Excalibur Crossbow)...

  • 13.02.2018 20:34
    #
    - 2 +

    Когда большая распродажа будет?

    • 14.02.2018 00:48
      #
      - 3 +

      Скорее наоборот - взвинтят цены на последние экземпляры.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати