Аваков погрожує зняти охорону з суддів через «несправедливе рішення»

| Кримінал | Автор: Web admin

Сутичка з поліцією під судом КиєваСутичка з поліцією під судом Києва

Раніше ми повідомляли, що 15 лютого під Солом'янським судом у Києві, де відбулися сутички, кульове поранення отримав правоохоронець. Як стало відомо, чоловік, який поранив поліцейського, отримав зброю з рук Авакова у якості нагороди.

У зв'язку з тим, що Шевченківський райсуд Києва відпустив з-під арешту чоловіка, який стріляв у поліцейського, міністр МВС Арсен Аваков вкрай обурився і погрожує зняти охорону з суддів.

«Суддя Шевченківського суду відпустив з-під арешту людину, яка завдала вогнепальне поранення поліцейському, в той час, коли він охороняв суд від вторгнення туди радикалів», – написав Аваков.

«Суд по суті схвалив стрілянину в поліцейського, вважаючи це не тяжким злочином. Це потворне рішення, зобов'язує мене, як міністра, під керівництвом якого знаходиться Національна поліція і Нацгвардія, вжити адекватних заходів реагування», – заявив він.

Аваков зажадав, щоб Вища рада правосуддя негайно відреагувала на дії судді, який ухвалив рішення відпустити того, хто стріляв у поліцейського. А також, щоб прокуратура і апеляційний суд винести «справедливе рішення» за фактом нанесення вогнепального поранення поліцейському.

Також міністр МВС пригрозив зняти охорону з суддів:

«З огляду на фактичний саботаж від суддів і судової адміністрації, буду вносити проект постанови Кабміну щодо припинення функцій охорони судових установ Нацполіцєю та Нацгвардією. Нехай тепер самостійно себе охороняють, якщо вважають вогнепальне поранення поліцейського дрібною провиною!»

Цитата Авакова Цитата Авакова

1,0 1 -1 1
Коментарів (11)

  • 19.02.2018 14:14
    #
    - -12 +

    Безнаказанная стрельба по правоохранителям - полностью в традициях майдана. Пока люди не поймут, что гос. институты и законность дороже революционной целесообразности, так и будет дальше.

    • 19.02.2018 15:49
      #
      - 7 +

      Ви ходь в курсі при яких обставинах підстерлили того поліцая?

      • 20.02.2018 13:48
        #
        - 2 +

        А вы хоть понимаете, что стрельбой по полицейским правовое государство не строится? Вы хотите жить в правовом государстве или в Сомали?

    • 19.02.2018 16:06
      #
      - 12 +

      Холокост был законным.
      Репрессии в СССР были законными.
      Крым был отжат ЗАКОННЫМ путем с точки зрения мордорских орков.
      ОРДЛО это законные офрмирования согласно их внутренним документам.

      Не надо пенять на законность и ждать ее. Законность не учитывает интересы адекватного мышления, гуманной морали и гражданского долга. Законность позволяет очень многим беспрепятственно тырить, вкладывая в законную лапу не вполне законные бабки.

      Поэтому лучше бы люди понимали не законность, а общечеловеческие ценности. А революция, если вы успели забыть, имела в своей основе цель не оставаться скотами и быдлом. немножечко себя пеерделать под стандарты цивилизованного мира. Не повезло, к рулю законно дорвались те, перед кем бисер швырять о стену бессмысленно.

    • Шановні побратими,більшість з Вас знае,що вчора по Киеву та багатьох містах України проходили заходи про імпічмент президента,під час проходу людей дорогу перекривали від автомобілів поліцейські, я особисто два рази задав питання "чи будете Ви використовувать силу проти людей ,якщо отримаете такий наказ від сабакяна" обидві відповіді були ідентичні-силу та зброю проти людей використовувать не буду на що я подякував і пішов далі.Чмо яке використало силу проти воїна з АТО получило моментально обратку і десять разів подумае як буде робить слідуючий раз.

  • Ох же блин, как его припекло. О законности заговорил, всякие законные статьи вспоминает. Даже о бюджете забеспокоился. В какой заднице торчит его язык, когда сам нарушает налево и направо и подчиненным потворствует.

    • 19.02.2018 14:46
      #
      - 10 +

      Підопічні тут ні до чого. Пан міністр під шумок хоче ще одну службу дармоїдів створити. От і вся турбота.

  • 19.02.2018 15:36
    #
    - 0 +

    Искренне надеюсь, что "стрелок" бывший нацгвардеец и ему приказ про награду подписал Аваков

    • 19.02.2018 18:14
      #
      - 0 +

      Нет. Он не нацгвардеец. Он из «полка патрульной службы специального назначения».

    • Пистолет ему вручен приказом Авакова. Правда Аваков утверждает, что приказ уже отменен.

  • 19.02.2018 16:15
    #
    - 8 +

    Це взагалі ні в які ворота не влазить по нормах правової дерєжави, МВС виходить приватна армія Авакова


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати