Антон Геращенко: «В Україні необхідно провести референдум щодо вільного володіння короткоствольною зброєю»

| Політики та зброя, Законодавство, Легалізація КНЗ |
Геращенко Антон Юрійович

У нас поки що не захищені ні судді, ні правоохоронці, ні громадяни. Це наслідок того, що в нас з одного боку йде війна, з іншого – в нас іде революція… Є питання, що деякі люди кажуть, давайте всім будемо роздавати короткоствольну зброю.

Щодо цього моя позиція така: на сьогодні кожен громадянин може мати мисливську зброю. Гладкоствольну або нарізну, якщо тобі 21 або 25 років. І ти можеш захистити свою домівку.

Що стосується короткоствольної зброї, пістолет, який можна сховати в кишені і прийти на будь-яку акцію, і потім коли раптом тобі щось стукнуло в голову – почати стріляти у поліцейських чи тих, хто не поділяє твоєї точки зору, то я думаю, що потрібно робити консультативний референдум.

Якщо консультативний референдум разом з Президентом скажуть, так, нехай в Україні буде вільний доступ до короткоствольної зброї, я натисну кнопку «за». Але не всі громадяни поділяють таку думку…

Є питання, як діти поводитимуться зі зброєю батьків. У США – жахлива статистика. Більш як тисяча випадків каліцтва дітей, бо зброя – в кожному домі.

На відео з 23:00

Час. Підсумки дня - Антон Геращенко | Час. Підсумки дня | 20.02.2018

Оцініть висловлювання політиків та/або якість подання матеріалу в ЗМІ
Коментарів (22)

  • 21.02.2018 11:43
    #
    - 9 +

    Когда-ж уже, наконец, какие-нибудь "хулиганы", забьют битами, или утопят в параше этого 3,14-ливого 3,14-аста?!!! (Хм, получился - 3,14 в квадрате...)

  • 21.02.2018 11:59
    #
    - 12 +

    У нас поки що не захищені ні судді, ні правоохоронці, ні громадяни.
    І це каже радник міністра після рішення його керівника зняти охорону з суду.
    Круто - сам граю, сам танцюю.

  • 21.02.2018 12:45
    #
    - 12 +

    Я нічого не зрозумів. Про що референдум? Про те чи можна стріляти у поліцейських з короткоствольної зброї під час акції?

  • 21.02.2018 12:54
    #
    - 17 +

    Это прямое нарушение конституционных прав на самооборону.
    Почему остальные граждане, (возможно даже преступники, которые и без разрешения имеют оружие) должны решать за меня, могу я носить пистолет или не могу?

  • 21.02.2018 12:58
    #
    - 11 +

    Глупо очень звучит сама постановка вопроса : "щодо вільного володіння..."Конечно (даже в случае честного референдума,в чем сомневаюсь сильно)люди будут против.
    Что значит это ихнее "вільне володіння",купил как дрель в магазине?Ну бред же полнейший и запутывание той самой общественности.
    Да речь идет не о свободном владении,а о законном,зарегестрированном,поставленном на учет владении!
    А свободное владение - это только у преступности и на черном рынке!Изначально подается вопрос в дурном свете!

  • 21.02.2018 13:30
    #
    - 13 +

    >почати стріляти у поліцейських чи тих, хто не поділяє твоєї точки зору

    це зможуть зробити і з нелегальної або нагородної зброї

    >Але не всі громадяни поділяють таку думку…

    наприклад Геращенко, Аваков, Пашинський? Зробили б ММГ зі своєї нагородної зброї, бо якесь лицемірство трохи виходить.

    >Є питання, як діти поводитимуться зі зброєю батьків

    у пана Геращенко є зброя але він не знає що її слід зберігати в сейфі? Дивно, хоча при отриманні нагородної зброї не треба ж проходити курси по поводженню зі зброєю і здавати залік, то може тому й не знає. Ну тоді Геращенко точно "не готовий" до володіння вогнепальною зброєю. Пропоную зброю вилучити, а колись потім провести референдум на тему "чи бажаєте ви, щоб Геращенку повернули зброю?"

  • 21.02.2018 13:41
    #
    - 7 +

    "Тонечка" в своем репертуаре - попытка сесть жопой на все х... какие только можно.
    И типа я за , но народ против.
    И оружие оно типа нужно для охраны , но вот падонки из него в полицейских стреляют и ужасть в штатах творят.

  • 21.02.2018 14:10
    #
    - 4 +

    Як вже ці шакали дістали!!!!

  • 21.02.2018 14:16
    #
    - 8 +

    вічна казка про референдум (з будь якого питання), на який завжди не має коштів

    + хто буде формулювати питання до референдуму, МВС?
    впевнений, що вони сформулюють "вільне володіння зброєю", яке вводить в оману людей

    • 21.02.2018 15:36
      #
      - 7 +


      Антон, нах... тебя, твоего министра и президента. Вы обвешаны пистолетами как собака блохами + охрана + связи .. а простому человеку звонить в рельсу когда лезут в дом и потом ходить под автоматичской статьей " превышение или умышленное убийство " которые тут же заводят твои клоуны в погонах... Антон нах-й тебя и точ то ты блеешь.

  • 21.02.2018 16:45
    #
    - 2 +

    Цинічні мерзотні вибл...ки.
    Як роздавати нагородні пістолети друзьям, корєшам та бізнесенам, то про це референдуму не хочуть.
    Охорона президента озброєна - референдуму не хочуть. Депутати і міністри озброєні пістолетами відсотків на 90 - референдуму про це не хочуть.

    Зате як зробити право рівним для громадян згідно Закону - то треба їм референдум. Ще й маніпулює словом "вільне володіння". Хто пропонує вільне володіння, дебіл? Я живу в якійсь викривленій, совково-олігархічній реальності.

  • 21.02.2018 16:50
    #
    - 3 +

    "В Україні необхідно провести референдум щодо ВІЛЬНОГО володіння короткоствольною зброєю»
    Якщо ТАК буде поставлене питання на рехверендум, то результат його наперед відомий. Геращенки і шеченки вкупі з зорянами і шкіряками наперед залякають електорат страшилками, що КНЗ можна буде вільно купити в кіоску з сигаретами і на базарі між дрелями і бензопилами.

  • 21.02.2018 18:13
    #
    - 2 +

    Установка у этого такая камрады , манипулятор - виртуоз от мэвэдэ и понимает же , что несёт ху.ню полную ( запредельно далекую от реальности ) собеседнику типа этой ведущей , а в ее лице всем тем кто находится по сторону экрана . Не думаю , вернее сказать уверен на все 100% , что если бы оно пыталось таким беспардонным ( в большинстве случаев им допускаемым ) образом чесать подобную ху.ню собеседнику типа ну скажем Учайкина или того же Трампа ( по поводу КНО ) , то имело бы совсем другой вид и ейные аргументы ( кажущиеся ему таковыми ) застывали бы где-то на уровне желудочно - кишечного тракта , не то , что могли бы прозвучать , случайно вырвавшись из ротовой порожнины , двуликий анус по ходу , чего от него хотеть .

  • Можно даже не сомневаться в результатах референдума, независимо от формулировки вопроса.
    Ключевые слова у него:"... разом з Президентом."

  • 21.02.2018 18:35
    #
    - 0 +

    "Роздавати короткоствольну зброю...", "діти гинуть..."
    Цікаво від кого Антон чув таку маячню? Хто саме йому про таке казав? )))
    Я от помітив, коли у Тохи в студії є грамотні опоненти він більш стриманий у своїх, так би мовити "умовиводах", він боїться ляпнути щось взагалі дурнувате. А от коли він сам перед камерою відбувається чудесне перетворювання Тохи на якогось обдовбаного кота, який десь нализався валер'янки.
    Як то кажуть "И тут Остапа понесло"...

  • 21.02.2018 20:14
    #
    - 1 +

    Кто бы сомневался, что эти " кадры" будут тему забалтывать до полного умопомрачения обывателей. Все что можно переврал. Совсем по Пушкину : "Ай да Тоха, ай да сукин сын "

  • 21.02.2018 22:08
    #
    - 0 +

    По части того, что "кому то стукнет что то в голову" Как раз по статистике чинушам и мажорам стукает в голову. То судья при попытке его ареста начинает в правоохранителей стрелять. То чинуши напившись начинают стрелять. А дети могут набедокурить и с охотничьим оружием. По части того, что есть те, которые не хотят оружия. И не нужно. Пусть сами себя защищают. Мало того, пусть такие платят налог на "безоружность" как платят те у кого нет оружия, проживающие в США. Они платят за то, что их защищают владельцы оружия.

  • 22.02.2018 11:30
    #
    - 2 +

    еще один умник объявился...Антошка,сдай наградной пистолетик...и другие умники пусть сдадут.Будет он рассказывать про референдум.Идиот.

  • 22.02.2018 16:32
    #
    - 0 +

    Наградной он уже жене отдал для тренировок, а может и от гопоты защитит своего сына и мужа ( мужчина - добытчик и охранник .а этот только 3.14здит) .

  • 23.02.2018 08:37
    #
    - 1 +

    Сколько лет живу ,ни разу не встречал,что бы какой то закон поддерживали все граждане страны,но это не мешает депутатам его принимать.Любой закон,даже самый хороший никогда не наберет 100 % поддержки -это аксиома и она работает по всему миру

  • 23.02.2018 12:09
    #
    - 0 +

    на какой минуте видео хряк говорит "вильне володиння" ?

  • 23.02.2018 12:53
    #
    - 0 +

    Ось що роблять діти зі зброєю батьків:
    www.youtube.com
    Доводиться мучатись зі здоровецьким карабіном, тому що маленький пістолетик недоступний (((


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати