Помер Рональд «Gunny» Лі Ермі

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

R. Lee Ermey    R. Lee Ermey

Учора, 15 квітня, світ втратив знаменитого актора, військовослужбовця, збройового інструктора і просто чудову людину – Рональда Лі Ермі, відомого на прізвисько «Gunny».

Його менеджер Білл Рогін написав у Twitter, що Ермі помер через ускладнення пневмонії. Йому було 74 роки.

«Нам його дуже не вистачатиме. Це жахлива втрата, до якої ніхто не був готовий. Він багато значив для великої сили людей. Не злічити всіх добрих справ, які він самовіддано робив для наших чоловіків і жінок в уніформі. Ми також не забудемо всіх культових персонажів кіно, яких він нам подарував.

R. Lee Ermey  R. Lee Ermey

Комендор-сержант Хартман з фільму «Суцільнометалева оболонка» – це жорстка і принципова людина. Але справжній Р. Лі Ермі був сім'янином із добрим серцем. Він був щедрий до всіх і завжди допомагав нужденним. Будь ласка, підтримуйте чоловіків і жінок в уніформі. Цього він хотів найбільше в житті» – йдеться в публікації Рональда Лі Ермі в Facebook.

Ермі не лише грав військових у фільмах – він служив штаб-сержантом у Корпусі морської піхоти США і отримав звання почесного комендора-сержанта. Він також служив інструктором зі стройової підготовки в КМП, а до цього 14 місяців – у В'єтнамі і два тури в Окінаві, Японія.

Full Metal Jacket Opening Scene

Цікавий факт, що Ермі пішов до армії, щоб уникнути в'язниці. В інтерв'ю журналу Civilian Marksmanship Program у 2010 році він розповів, що в дитинстві був забіякою, і йому часто доводилося відповідати за свої вчинки в суді.

«У суді сивоволосий і добрий суддя подивився на мене і сказав: Я тебе тут бачу вже вдруге, і тепер нам потрібно щось вирішувати із цим. Він дав мені вибір – або армія, або мене відправлять туди, де не сходить сонце. А я люблю сонце», – розповів Ермі.

Рональд Лі Ермі підписує постер для українських власників зброїРональд Лі Ермі підписує постер для українських власників зброї

Після 11 років служби Ермі вступив на акторські курси і одну зі своїх перших ролей зіграв у фільмі «Апокаліпсис сьогодні», де також працював технічним радником режисера Френсіса Форда Коппола. Але справжнє визнання він отримав після ролі у фільмі «Суцільнометалева оболонка».

Голова наглядової ради УАВЗ Георгій Учайкін із Рональдом Лі Ермі Голова наглядової ради УАВЗ Георгій Учайкін із Рональдом Лі Ермі

Кажуть, що режисер фільму Стенлі Кубрик найняв Ермі консультантом для актора, який мав грати ту роль, але режисер був так вражений, що взяв на роль саме Ермі.

Останнім часом Ермі вів передачу «GunnyTime With R. Lee Ermey» на каналі Outdoor Channel.

R. Lee Ermey R. Lee Ermey

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 736 , Коментарів: 2 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (2)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати