Щоб зупинити масові убивства в школах, Трамп планує навчити викладачів поводженню зі зброєю

| Політики та зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Щоб зупинити масові убивства в школах, Трамп планує навчити викладачів поводженню зі зброєюЩоб зупинити масові убивства в школах, Трамп планує навчити викладачів поводженню зі зброєю

За попередніх часів на масові розстріли в США уряд відповідав новими обмеженнями прав громадян на самооборону. Але все змінилося, коли Трамп став президентом. Вперше за багато років президент озвучив дійсно ефективні заходи боротьби з масовими вбивствами.

Трамп запропонував навчити викладачів безпечному поводженню зі зброєю, а також вдосконалити систему біографічних перевірок. Заразом він відмовився від ідеї підняти мінімальний вік для придбання зброї. Замість цього він закликав новостворену Федеральну комісію зі шкільної безпеки дослідити питання віку для покупки зброї, а також довгий перелік інших питань щодо шкільної безпеки.

Бетсі ДеВос, яка очолює цю комісію, назвала програму Трампа «прагматичною», адже рішення попередньої адміністрації у подібних випадках лише розділяли людей на два табори.

Білий дім також доручив Міністерству юстиції допомогти окремим штатам і місцевим правоохоронним органам скоординуватися і організувати курси поводження зі зброєю для працівників шкіл, котрі хочуть допомогти у боротьбі з масовими вбивцями.

Трамп також закликав штати ухвалити тимчасові судові приписи, які дозволили б поліцейським вилучати зброю в осіб, які є загрозою для себе або інших людей, і позбавляти їх права на купівлю зброї. Він також закликав поліпшити координацію між психіатричними лікарнями, керівництвом шкіл та поліцією. Трамп запропонував ФБР провести повний аудит своєї гарячої лінії.

Далі пропонуємо кілька цитат з промови президента:

«Настав час зробити наші школи набагато важчими мішенями для вбивць – їх ніхто не чекає в наших школах. Коли ми оголошуємо школи «вільними від зброї зонами», ми наражаємо наших студентів на величезну небезпеку».

«Я не хочу, щоб людина, яка не розуміється на зброї, була озброєною. Але 10-20% вчителів уміють поводитися зі зброєю – це військові, поліцейські, які проводять заняття. Викладачі знають і люблять своїх учнів. І я вважаю, що наших учнів повинні захищати ті, хто знає і любить їх, а не ті, хто міг захистити їх, але вирішив не заходити всередину, бо він не знає нікого, і йому нема кого захищати».

«Носити зброю будуть приховано, тому кожен божевільний, який прийде в школу вбивати, не знатиме, хто озброєний. І викладач застрелить його до дідька ще до того, як той зрозуміє, що трапилося».

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 254 , Коментарів: 4 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 29.04.2018 09:43
    #
    - 3 +

    +1000!!! Супер!!! Нам бы, такого президента! Да и большинству европейской "элиты" - стоило бы у него поучиться....

  • 29.04.2018 14:22
    #
    - 1 +

    "Трамп також закликав штати ухвалити тимчасові судові приписи, які дозволили б поліцейським вилучати зброю в осіб, які є загрозою для себе або інших людей, і позбавляти їх права на купівлю зброї. " - це дуже розпливчаті "критерії"що можуть призвести до напруги і непорозуміння. Не все воно так і добре, і розумно, як на мене.

  • 29.04.2018 17:25
    #
    - 4 +

    Помнится мне наш главный реформатор мэвэдэ не слишком хорошо отзывался о тогда ещё кандидате в президенты США Дональде Трампе и даже тискал по этому поводу комменты как обычно , после одержания победы на выборах президента США Трампом , комменты чудесным образом испарились , словно их и не было вовсе , и пистолеты раздавать на право и на лево , кому-либо, вернее кому надо считается хорошим делом , по его глубокому убеждению . При этом информация ( опять же очевидно по его убеждению ) по этому « хорошему делу» тупо умалчивается , кто же они эти отважные , героические люди и каково их фактическое число ? Вот так вот , почувствуйте разницу как говорят , где на Ваш взгляд поступают правильно , кто знает ответ ?

  • 30.04.2018 23:25
    #
    - 4 +

    я не сомневаюсь, что если в каждой школе каждый учитель будет вооружён и обучен, школьные расстрелы прекратятся очень быстро, хоплофобы будут в шоке, и Обама будет иметь дурацкий вид :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати