У Львові поліцейський підстрелив чоловіка, який вдарив ножем у живіт його напарницю

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

У Львові учасник ДТП наніс працівниці патрульної поліції ножові пораненняУ Львові учасник ДТП наніс працівниці патрульної поліції ножові поранення

13 травня, близько 17.25 на вулиці Стрийській у Львові екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області оформляв дорожньо-транспорту пригоду - зіткнення автомобілів "Шкода Октавія" та "Лексус".

Під час оформлення ДТП 42-річний водій "Шкоди", мешканець Закарпатської області, намагався втекти з місця події. При цьому чоловік завдав поліцейській ножові поранення.

Напарник пораненої був змушений застосувати табельну вогнепальну зброю. Після того, як чоловік не відреагував на попереджувальний постріл, патрульний поранив нападника у ногу та затримав його.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини події. І поранений поліцейський, і нападник перебувають у лікарні.

28-річній патрульній проводять термінову операцію. Життю нападника нічого не загрожує.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

1,0 1 -1 4
Коментарів (4)

  • 14.05.2018 11:38
    #
    - 7 +

    за грати покидька

  • 14.05.2018 13:56
    #
    - 2 +

    Какой был смысл, в поступке этого 3,14-ра? Надеялся отбегаться, идиот? Теперь - попадёт на "зону", уже инвалидом, и, вполне возможно, что "опущенным"....

  • Не надо было в ногу, надо было бы в голову или спину. Или труп, или ссущийся под себя инвалид.

    • Смешно такое читать, когда полицейский стреляет в ногу преступнику, который ударил другого полицейского ножом в живот... Полиция США, за одно только приближение с ножом в руках к полицейскому - шпигует свинцом сразу же!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати