На Рівненщині дебошир проштрикнув поліцейського вилами

| Кримінал | Автор: Web admin

На Рівненщині дебошир проштрикнув поліцейського виламиНа Рівненщині дебошир проштрикнув поліцейського вилами

Першого липня 33-річниий житель села Стовпець, що в Рівненській області, наніс вилами тілесні ушкодження інспектору групи реагування, що прибув на повідомлення про конфлікт між сусідами.

Як стало відомо, під час спілкування зі свідками події, ті повідомили, що дебошир має при собі незареєстровану вогнепальну зброю та разом із товаришем напередодні залякував нею людей.

Чоловіка, на якого вказували очевидці застали за місцем проживання, однак той перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння поводив себе агресивно, і заперечував наявність зброї.

Коли поліцейський повернувся до службового авто, нетверезий зловмисник вихопив вила та наніс спочатку кілька ударів по транспортному засобу, а потім поранив поліцейського. Нападник з місця події втік.

Незабаром його затримали поблизу місця проживання рідного брата. Поліцейські виявили там і незареєстровану рушницю.

Поліцейські затримали зловмисника, який наніс тілесні ушкодження інспектору ГРПП

Потерпілого, 25-річного сержанта поліції госпіталізували до травматологічного відділення із колотим пораненнями плеча, грудної клітки та струсом головного мозку. Зі слів медиків, його стан – середньої тяжкості.

За фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу розпочали досудове розслідування за статтею 348 Кримінального кодексу України. Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Web admin Автор: Web admin11225,1 Переглядів: 566 , Коментарів: 6 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (6)

  • 02.07.2018 19:00
    #
    - 2 +

    Я один про ляшка подумав?

    • 02.07.2018 19:31
      #
      - 2 +

      Там вила перевернуті догори дригом - все не як у людей ;)

  • 02.07.2018 19:27
    #
    - 2 +

    Кого може захистити в разі необхідності цей "правоохоронець",якщо не зміг захистити себе, тим більше, що напад не був несподіваний (спочатку постраждало службове авто)

  • 02.07.2018 20:54
    #
    - 3 +

    По ходу комментатору от ментов было в падлу сказать о том , что пьяный бык проколол вилами мента и его транспорт , проще сказать нейтрально «получил телесные повреждения», а на самом деле коммент должен был звучать примерно так :-«пытаясь оказать сопротивление при задержании злоумышленник намеревался причинить телесные повреждения работнику правоохранительных органов вилами , которые находились в его руках , однако в результате смелых и решительных действий со стороны полицейского им было правомерно применено табельное огнестрельное оружие , в результате чего бухой бык Матвей был нейтрализован ( окончательно и навечно , чтобы другим таким чертям не повадно было ) . Вот при таком раскладе обывателям было бы очевидно , что они не зря платят налоги на содержание этой братии , но никак не на их лечение , результат их неквалифицированных действий . ИМХО.

    • Пане Олексію Ви знову на стороні правопохоронців,21 година, село, приватна власність і якесь тіло в формі приходить з обшуком по стук стуку сусідів,людина дома ы сто чи два по сто це не злочин,було б більше по копу не попав би,до речі копа вже не має,не витягнули лікарі,хто тут порушник ,а хто жертва?до речі завтра під кабміном власники машин на іноземних номерах будуть себе боронить,а Ви й далі співайте дифірамби ОПГ імені собякяна,до речі я не збираюсь миритись з таким мусорським засиллям і правом на силу,вони не боги, а обслуговуючий персонал,до речі про 15 лярдів на гелікоптери чули?

    • Ще один цікавий сюжет як потрібно биків копів на місце ставити.
      zbroya.info


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати