Боєць з Херсонщини привласнив автомат Калашникова

| Нелегальна зброя, Силові структури | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

На Херсонщині винесли вирок місцевому мешканцю, що під час служби привласнив бойовий автомат та понад шість десятків набоїв до нього.

У листопаді 2014 року чоловіка призвали на службу за мобілізацією у військову частину А0409 і призначили механіком-водієм механізованого батальйону.

Під час виконання бойового завдання поблизу села Ставки Каланчацького району в БМП знайшов автомат Калашникова 1985 року випуску та 66 патронів до нього.

Замість того, щоби здати на військовий склад, скориставшись тим, що про зброю та боєприпаси ніхто не запитував, привласнив їх собі.

Через місяць демобілізувався і привіз додому, де зберігав до серпня цього року, аж поки зброю не виявили співробітники Високопільського відділення поліції.

За привласнення зброї та незаконне БЕЗзаконне поводження з нею чоловіку загрожувало до від трьох до восьми років позбавлення волі.

Щоби не потрапити за грати, уклав угоду з прокурором про визнання винуватості, яку затвердив суд. Вироком порушника позбавили волі на п'ять років із трирічним іспитовим терміном.

Крім того, зі засудженого стягнуто майже дві тисячі гривень за проведення експертиз. Як зазначається в матеріалах справи, 15 патронів чоловік уже встиг використати.

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 05.12.2018 16:31
    #
    - 2 +

    Робимо висновок - шо всі рішення по таким справам йдуть тільки ізза тиску на особу. Які не думаючи йдуть на згоду. Ну сам ідіот значить.

  • 05.12.2018 22:20
    #
    - 3 +

    Тє що зветься бойовим трофеєм, в нас зветься порушенням. Чого правда, не відомо. Як воно вже дістало...

  • 06.12.2018 15:49
    #
    - 0 +


    опять разболтал друзякам, мабуть и постреляв з ними в лiсi, а они все одно - з а л о ж и л и


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати