Поліцейський підстрелив чоловіка, що знущався над дружиною і напав на правоохоронців

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Співробітник поліції у Кривому Розі змушений був вистрілити у чоловіка, який знущався над дружиною та сином та стріляв у правоохоронця з пневматичної гвинтівки.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Дніпропетровській області.

Зазначається, що виклик до поліції про "домашнє насильство" надійшов 13 січня близько 2-ї ночі. "Жінка повідомила, що чоловік вигнав її з квартири та не пускає назад. Також розповіла, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння, має зброю та разом з ним в оселі залишився 11-річний син", - йдеться у повідомленні. За даними прес-служби, коли поліцейські прибули за викликом, чоловік вийшов на сходовий майданчик з пневматичною гвинтівкою та вистрілив.

"Щоб затримати порушника, поліцейський застосував табельну зброю. У результаті зловмисник отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні", - додали у Нацполіції області.

Наразі триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини події. Повідомляється, що з місця події вилучили пневматичну гвинтівку, з якої стріляв підозрюваний, та гільзу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

На місці подіїНа місці події

Раніше ми повідомляли, як в Одесі поліцейський підстрелив свого напарника.

1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • 14.01.2019 11:41
    #
    - 3 +

    Премию Дарвина в студию!

    • 14.01.2019 21:09
      #
      - 3 +

      Не осталось уже друже Дмитрий , слишком много было и есть номинантов , пора учреждать , что нибудь более престижное для данной категории хо-хо .

    • 18.01.2019 02:54
      #
      - 2 +

      На жаль, не отримає. Він вижив і навіть встиг розмножитись.

  • 14.01.2019 16:02
    #
    - 4 +

    Треба було йому голову прострелити. Він нею усе одно не користувався.

    • 14.01.2019 21:14
      #
      - 2 +

      А так по ходу можно было бы за деньги дырявый бубен показывать , у всех нормальных людей семь отверстий в голове , а у буяна из Кривого Рога восемь , вот вам и пользование головой ( необычной).


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати