У Кривому Розі побили співробітників поліції і відібрали у них автомат - у відомстві намагалися приховати інцидент. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

У Кривому Розі побили співробітників поліції і відібрали у них автоматУ Кривому Розі побили співробітників поліції і відібрали у них автомат

У суботу, 16 березня, в одному з розважальних закладів Кривого Рогу група осіб побила співробітників поліції охорони і відібрала у них зброю.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив депутат криворізької міськради Микола Колесник.

16 березня в одному з розважальних закладів Кривого Рогу відбулись події, які можете побачити на відео: група осіб здійснила напад на озброєних працівників поліції охорони під час виконання службових обов'язків.

Взагалі, у випадку нападу на працівника правоохоронних органів, про дану подію доповідають негайно вищому керівництву, вживаються відповідні заходи. Тобто це надзвичайна подія рівня країни, як мінімум обласного главку.

Але, на думку керівника міської поліції Кривого Когу Романа Ткаченка та керівника Саксаганського райвідділу, все відбулось наступним чином: «хулігани трохи поштовхалися з поліцією охорони» і будо прийняте рішення спустити справу на гальмах, ніхто нікого не бив, ніхто ні в кого не забирав автоматичну зброю, ніхто не намагався вбити співробітника поліції, навіть слідчо-оперативна група Саксаганського райвідділу МВС нічого не побачила.

Трьом екіпажам патрульної поліції повідомили про дрібне хуліганство, не було ніякого «ТОР», ніякого КОРДу, що відбувалось насправді - видно на відео.

Керівництво нацполіції та МВС про ці події дізналось вчора від мене. Адже жодного рапорту, жодної доповідної, жодної телефонограми не було - повна тиша.

Обурює мене лише одне - ваших колег вбивають, калічать, а реакція керівництва Криворізької поліції - приховати злочин, залякати свідків, вилучити відео та й далі перетворювати Кривий Ріг на фавели. Напевне приховування злочинів це секрет гарної статистики, яку нам презентуватимуть офіційно.

До речі, це лише частина відео, повну версію я передав керівництву нацполіції та міністерству внутрішніх справ. Чекаємо на їх реакцію. «Каких вам еще, бл...., реформ не хватает?»(с)

До речі, дільничий інспектор спостерігав за всіма подіями і після всього пішов далі відпочивати у цей розважальний заклад.

У Кривому Розі побили співробітників поліції і відібрали зброю

1,0 1 -1 5
Коментарів (25)

  • 20.03.2019 12:16
    #
    - 6 +

    В Администрацию Президента видео нужно каждый месяц пересылать . Монополисты хреновые на насилие.

    • 25.03.2019 10:36
      #
      - 2 +

      Закони приймає Верховна Рада, а не адміністрація президента.

  • 20.03.2019 12:16
    #
    - 11 +

    и зачем нам такая полиция ???

  • 20.03.2019 12:23
    #
    - 20 +

    Я не можу стріляти у нападника чи злочинця.
    Поліція не може стріляти у нападника чи злочинця.
    Злочинці можуть стріляти в будь-кого.
    Нападники можуть нападати на будь-кого.
    Закон про зброю, про самооборону не потрібен ні в якому разі.

    • 20.03.2019 23:29
      #
      - 3 +

      Уважаемый Игорь Игоревич!

      Убедительная просьба в течение суток исправить имя и фамилию на настоящие, как этого требуют Правила: zbroya.info

    • 21.03.2019 10:15
      #
      - 4 +

      да вам только дайте оружие, вы же сразу себя перестреляете... а потом пойдете перестреливать всех остальных... вам же ж ясно сказали- неначаси... и вообще, гуру вех сенсеев антонина геращенко открывает кружок макраме и бесконтактной самообороны, недорого...

  • На видео минимум три момента, когда можно было применять оружие на поражение. Почему это не сделано? Скорее всего плохая подготовка полицейских. Почему руководством полиции дело спускается на тормлзах? Наверняка в деле замешаны местные мажоры. Кому надо - того подмазали. Как-то так.

    • 20.03.2019 13:59
      #
      - 4 +

      Один вже застосував зброю - сів. Аніжедєті!

      • 21.03.2019 07:08
        #
        - 4 +

        Разве уже сел? Его отмазывали как могли. Почему все делают жертву из Олейника? Он же непрофессионал и убийца!!! Вы только послушайте запись преследования - истерика в чистом виде. Я против того, чтобы такие люди расхаживали с оружием по улицам типа защищая меня... И такие как на видео тоже...
        Весь цинизм ситуации с Олейником состоит не в том, что он убил пассажира вместо водителя, а в том, что водителю не предъявили никаких обвинений!!!

  • 20.03.2019 12:26
    #
    - 0 +

    Хотел бы уточнить, что забрали не автомат а помпу Safari, снаряженую резиновой картечью.

    • Да нет. Это автомат. Помпа длиннее.

      • 21.03.2019 02:03
        #
        - 2 +

        Я служил в этом отделе, и знаю с чем там на службу заступают. Это Сафари со складным прикладом.
        Пы.Сы. А после Вашего комментария, даже позвонил уточнил ;)

        • 21.03.2019 07:09
          #
          - 0 +

          Это как в старом анекдоте про стройбат - "этому зверью даже оружие не доверяют". Тут тоже не доверяют оружие? По причине непрофессионализма? Или от греха подальше???

  • 20.03.2019 13:29
    #
    - 1 +

    1kr.ua

    редакция сайта «Первый Криворожский» сообщала, что группа людей возле одного из ночных клубов в Саксаганском районе города избили правоохранителей. Как позже стало известно редакции нашего сайта, это были сотрудники государственной службы охраны.

  • 20.03.2019 14:45
    #
    - 8 +

    В нападі приймали участь спортсмени. Видно по діях. Зазвичай, такі нахабні дії можуть себе дозволити тільки будичі впевнені в безкарності. А от же мають відношення до влданих структур міста. Тільки для влади закони не писані. Сподіваюся, колись у поліціянтів прокинеться гідність і такі молодики почнуть просто зникати, як це сталося в Америці в 30 роках минуого століття. А поки, дуже прикро бачити такі події. Практично по всій Україні міста віддані злочинцям в франшизу від влади в обмін на політичну підтримку. І в цю фрнашизу вже потрапили і всі правоохоронні органи(

    • 20.03.2019 15:43
      #
      - -5 +

      Да, давайте скорее вернемся во времена президента Януковича, когда в результате действий милиции люди ичезали без суда и следствия. Отличное предложение.

      • 20.03.2019 19:15
        #
        - 0 +

        Такі події є закономірне продовження процесу який тривав і при янукОвощі - зліяння влади і криміналу, фактичний контроль криміналу над правоохоронними органами і дія цих органів в інтересах криміналу.

  • 20.03.2019 15:03
    #
    - 4 +

    Ну, в принципе да, что тут шум поднимать - всего лишь нападение на сотрудников полиции группой лиц, нанесение телесных повреждений, кража личного оружия.

    Так, пустяк.

  • 20.03.2019 18:06
    #
    - 3 +

    Репутація "правопохоронців" хоч не хоч, а тягне за собою певне відношення. Спочатку кинули на землю як "мусор", а потім ще й ногами побуцали. І не факт що саме ці побиті "погані хлопці", але за дії керівництва, як правило відповідають підлеглі.

  • 20.03.2019 18:16
    #
    - 4 +

    О чем тут можно спорить господа ? На видео запечатлена высшая степень профнепригодности сотрудников полиции ( не их ли девиз «служить и защищать ?») , удивляюсь как в отношении этих терпил ( копов) никто из толпы не совершил акт опускания ( справить нужду на соперника по малому), просто треш полнейший , защитники бл.дь , с ними по ходу нужно пологать поступили гуманно , дело прошлое на Киевщине одного из копчиков , в ходе совместного распития спиртного на случайной хате , со случайными знакомцами , в гудок отъимели , было дело . На кого положиться , если , что , о чем говорить , не о чем , факт . Такого позорища , одним словом пи.дец полный .

  • 20.03.2019 23:11
    #
    - 5 +

    Поліція не може захистити сама себе, то про який захист поліцією цивільного населення може йти мова? Терміново потрібен Закон про короткоствольну зброю і право на самозахист населення з організацією підготовчих курсів з безпечного користування та правомірним застосуванням зброї для самозахисту. А також важлива цінова доступність зброї для населення та тирів для тренувань.

  • 21.03.2019 20:19
    #
    - 2 +

    Как полицейских их не жалко.
    Подготовка ни какая, профессионализмом и не пахнет, себя не могут защитить. кому это нужно вообще?!
    Чем больше таких случаев, тем ответственней будет полиция иметь требование к себе.
    А так все закономерно.
    А пацанов жалко, что их такими выпустили и не подготовили к улице- это должностное преступление.
    Но выводов никто не сделает.
    поэтому, возвращаясь к нашим баранам, нужно уметь себя самим защищать!

  • Декілька місяців тому наша спільнота засуджувала працівника поліції охорони який підстрелив нападника з ножем, казали про самосуд, про те що від суддя дред і іншу погань. Тепер тут плачуть шо поліція не кваліфікована. То не поліція, то ви неадеквати не можете визначитися, вам би гівнами когось полити і нема значення хто правий, а хто винний.

    • 25.03.2019 14:34
      #
      - 1 +

      Это вы про харьковский супермаркет ? Осуждали убийцу застрелившего убегающего парня, который якобы напал на копа с ножом, который полиция так и не показала ? И та мусарня которая обвинила убитого в наркозависимости без доказательств ? Та мусорка у которой внезапно пропали все видеозаписи из маркета ??

  • 17.04.2020 14:27
    #
    - 0 +

    Я бы выпер этих "полицейских" с работы. Причина - профнепригодность. Тренироваться надо.
    Это так-то работает наша полиция за мои деньги налогоплательщика?! Верните деньги!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати