Затримано киянина, який одним ударом вбив людину у супермаркеті

| Кримінал | Автор: Web admin

Затримано киянина, який одним ударом вбив людину у супермаркеті.Затримано киянина, який одним ударом вбив людину у супермаркеті.

Київською місцевою прокуратурою №5 повідомлено про підозру 35-річному киянину, який у ході конфлікту в супермаркеті наніс смертельний удар чоловікові та понад 2 тижні переховувався від правоохоронців.

Інцидент стався на початку квітня в ТЦ на вул. Калнишевського в Оболонському районі столиці.

Підозрюваний під час раптово виниклого конфлікту з одним з відвідувачів наніс останньому удар в голову, від якого чоловік впав на підлогу та втратив свідомість. В результаті потерпілий отримав важкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку, перелому кісток склепіння і основ черепа, та наступного дня помер.

У 33-річного загиблого у Сумській області, звідки він родом, залишилася жінка та двоє маленьких дітей - 3,5 років і 5 місяців.

Зловмисник з місця вчинення злочину втік та переховувався більше 20 днів від правоохоронних органів. Проте, правоохоронцям вдалося встановити його місцезнаходження та затримати. Під час обшуків у зловмисника вилучили речові докази, у тому числі предмети одягу, які були на ньому під час злочину.

Затриманий злочинецьЗатриманий злочинець

На даний час чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинене зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Поліція затримала чоловіка, який розшукувався за побиття покупця у супермаркеті

Коментарів (8)

  • 24.04.2019 20:07
    #
    - 1 +

    Під час конфлікту головне робити вигляд що нічого не сталося. Як зробили оточуючі у магазині.

  • Вiд 5 до 10 лет за убийство.. + наверняка выпустят раньше. Вот оно, наказание за убийство человека, в нашем государстве..

  • 25.04.2019 08:40
    #
    - 2 +

    Кваліфікація - неправильна. Має бути ст. 119 Кримінального кодексу України (Вбивство через необережність).
    Вже у 1979 році було відомо про потребу перекваліфікації у схожих випадках:
    "Из показаний осужденного и свидетеля Л. видно, что подсудимый ударил кулаком по голове потерпевшего, последний от удара упал и при этом ударился головой об лед.
    Из заключения судебно-медицинской экспертизы усматривается, что смерть потерпевшего наступила от перелома свода и основания черепа. Перелом костей мог образоваться при падении на лед с высоты роста потерпевшего.
    В судебном заседании судебно-медицинский эксперт отверг возможность причинения указанных повреждений рукой.
    При таких обстоятельствах содеянное в отношении М. следует квалифицировать как убийство по неосторожности вследствие преступной небрежности, поскольку виновный должен был и мог предвидеть возможность падения потерпевшего от нанесенного ему удара и наступления от этого любых тяжких последствий, в том числе и смерти."
    (zakon.rada.gov.ua)

    • 30.04.2019 11:23
      #
      - -1 +

      "У тих же випадках, коли винна особа передбачала хоч би й абстрактну можливість настання смерті потерпілого і розраховувала на те, що вона не настане, але цей її розрахунок був на якусь випадковість (на «авось»), а не на щось реальне, то таке вбивство визнається умисним."
      "Умисне тяжке тілесне ушкодження, внаслідок якого сталася смерть потерпілого (за відсутності умислу на заподіяння смерті), кваліфікується за ч. 2 ст. 121 КК. В усіх інших випадках, коли тілесні ушкодження призвели до смерті потерпілого, вони кваліфікуються за ст. 119 КК."
      https://lawbook.online/ugolovnoe-pravo-ukrainyi-kniga/vbivstvo-cherez-neoberejnist.html
      Тому, скоріш за все, перекваліфікацію цього злочину не будуть робити, якщо вбивця не буде визнаний психічнохворим. .

  • 25.04.2019 11:33
    #
    - 0 +

    Он думаю сможет аппелировать тем(на видео заметны ужимки и телодвижения погибшего), что оппонент его оскорбил, временно потерял контроль и нанес удар в состоянии аффекта. При этом он ушел из магазина все еще пребывая в состоянии аффекта и не знал судьбу оппонента. от следствия не скрывался, просто ни о чем не знал. Хороший адвокат затянет и развалит дело, максимум условно получит.

    • 30.04.2019 11:43
      #
      - 1 +

      Тому кожен з нас повинен з цього випадку зробити висновок - як що хочеш прожити довге та щасливе життя, ніколи не жартуй з невідомою людиною, або роби це з безпечної відстані, бо ця людина може тимчасово втратити контроль, вбити тебе, а з добрим адвокатом бути виправданою, бо ти сам був винен.

  • 02.05.2019 11:52
    #
    - 1 +

    Какой кошмар
    вмазали по харе "троля" провоцирующего дразнящего,
    а тот опосля склеил ласты.

    Вы уточните сколько людей
    он по дороге назад подразнил,
    что употреблял после драки, от кого ещё получил,
    как болт положил на своё здоровье после удара, значит особо и не было повреждений.

    Почему такая всеогласка, даже в новостях?
    И только одно мнение "убили несчастного",
    чей то сынок или родственник с погонами?

    Если бы торчок скончался на месте -
    тогда ещё куда не шло.
    А так, что все разошлись - нечего человека осуждать
    вешать убийство, которого он не совершал.

    И хорош однобокий вариант писать, протягивать.
    Только одну версию и пиарите.

    • 02.05.2019 22:52
      #
      - -2 +

      На жаль, подібні напади в магазинах не поодинокі. На цьому відео у магазині для пончиків літня людина отримала три удари ножем у спину. Яким чином жертва в цьому випадку образила нападника невідомо, але те що вона не чекала нападу 100% www.dailymail.co.uk


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати