У Миколаєві водій збив агресивного чоловіка, щоб припинити побиття. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

У Миколаєві серед білого дня сталася жорстока бійка у паркувальній кишені біля одного з магазинів на вул. Космонавтів.

На відео, розміщеному очевидцями в соцмережі, видно, що один з учасників бійки жорстоко б'є другого ногами - його не зупиняє навіть той факт, що суперник впав на асфальт і не чинить опір.

Несподівано в кишеню, де відбувається вже навіть не бійка, а побиття, на досить високій швидкості заїжджає автомобіль, який збиває буйного хлопця. З машини виходять двоє міцних чоловіків, і забіяка тут же ховається від них у дворах.

Чим закінчився інцидент - не відомо, але користувачі в своїх коментарях засуджують автора відео, який байдуже знімав, як б'ють людину, що лежить на землі.

У Миколаєві водій збив агресивного чоловіка, щоб припинити побиття

0,5 1 -1 4
Коментарів (7)

  • 16.06.2019 13:27
    #
    - 7 +

    Ну якщо той що знимав до того визвав поліцію, і фіксував те що відбувалось на камеру до їх приїзду, то яки можуть бути до нього притензії? Хто зна, що там за ситуація і не нападе чуть що на захистника, той якого били разом з тими які його били... і таке було. Що до водія який збив нападника - то тут вважаю до нього притензій теж нема, захищав як міг... а міг і біту з багажника дістати.

    • 16.06.2019 14:32
      #
      - 5 +

      Может то оно и правильно ждать полицию и фиксировать нападение,но на Ваших глазах ,возможно происходит убийство, и может быть не винового человека,и судя по всему он был не один в машине,и весело обсуждал ..

      • 16.06.2019 18:28
        #
        - 2 +

        Ключевое слово тут "возмодно".

        • 16.06.2019 19:00
          #
          - 2 +

          да именно возможно, и тут тебе решать , смотреть и снимать или вмешаться и спасти но возможно и пострадать,к сожалению в нашей стране второе более вероятно, помогая другим очень часто ты становишся соучасником,подозреваемым,или даже нападавшим.
          Хотя то что происходит на видео,не должно оставлять никого равнодушным,потому мы и отличаемся от животных,хотя иногда мне кажется что меньшая половина ...

        • 16.06.2019 19:02
          #
          - 2 +

          Хотя бы прекратить такое избеение,которое уже не похоже на драку,я думаю в процессе очень быстро выясниться что происходит..

  • 16.06.2019 17:18
    #
    - 4 +

    Ему хорошо бампером в колено впаяли. Надеюсь у него минимум мениск, судя по тому как он заскакал.

  • 17.06.2019 07:07
    #
    - 6 +

    а потім, як це часто буває, жертва побиття втече або відмовиться давати показаня, і захисники залишаються на одинці з "я стояв на вулиці, чекав маршрутку, а ці до мене прибігли і побили/збили машиною."
    і от захисник вивалює кучу грошей щоб не сидіти, або сидить.

    от і весь захист сторонніх :(


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати