Дані ФБР: ніж вп’ятеро смертоносніший, ніж гвинтівка

| За кордоном, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin

Дані ФБР: ніж вп’ятеро смертоносніший, ніж гвинтівкаДані ФБР: ніж вп’ятеро смертоносніший, ніж гвинтівка

Кримінальна статистика ФБР показала, що за 2018 р. від ножа загинуло вп’ятеро більше людей, ніж від гвинтівки – 1,515 смертей проти 297.

І ця невтішна статистика порівняно з минулим роком виросла – у 2017 р. від ножа гинуло в 4 рази більше, ніж від гвинтівки. Кількість вбивств за допомогою гвинтівки у 2017 р. склала 390.

Також слід додати, що під гвинтівками маються на увазі і моделі з ковзним затвором, і зі скобою Генрі та інші, тому кількість смертей від ненависної гоплофобам «штурмової» гвинтівки буде ще меншою.

Більше того – за допомогою молотків та ключок для гольфу було вбито на сотню більше людей, ніж за допомогою гвинтівки – 443 жертви, і в останні 5 років ця цифра тримається на рівні 431-472 жертви. Але чомусь це мало хвилює противників права людей на самооборону, і плакатів із закликами заборонити ключку-вбивцю немає, на відміну від гвинтівки AR-15.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 364 , Коментарів: 6 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (6)

  • Лакеи народа думают принимать законопроект 1222, или нет? И, когда?
    Никто не в курсе?
    Порошенко, хоть, создал какую-то мертворожденную согласительную комиссию, чтобы заболтать эту проблему.
    ,,Зеленка" тупо проигнорировала.

    • 05.10.2019 20:48
      #
      - 1 +

      До закону 1222 підклали альтенативний 1222-1 від тих же слуг, а точніше депутат синок генерала мвс, очевидно в 1222-1 КС не дозволено. Ці 2 закони відправили в комітет вру по правоохоронній діяльності, а там сидять якісь незрозумілі люди, які створили ще одну групу, яка до 1 грудня має дуже сильно розібратися в питанні, вже купа комісій були до них, навіть конституційна, вже все і так ясно, ну але не для них. Слуги в програмі писали, що вони законодавчо врегулюють обіг зброї, але вони не говорили який саме закон буде і на це не можна було куплятися, це не Балашов з 5,10 який явно каже, що він за зброю, КС і т.д. Чисто формально свою обіцянку слуги виконають, і закон якийсь в 2020 році приймуть, але скупчення всіх фактів, включно з аваковим і геращенко, вимагає зробити висновок, що приймуть 1222-1 або будь-який інший закон, де КС не буде дозволено людям і де скоріше за все мвс не буде розєднано з мінюстом, тобто все буде як було, може хіба дозволи рідше треба буде поновлювати.

      • Спсибо. Понятненько.
        Но, благодаря Зеле, у нас теперь, вроде, есть закон об его импичменте в таком случае.
        Правда, это потребует огромных усилий, и, навряд, ли, реально из-за одного этого вопроса.
        Да-а-а...
        Перспективы вырисовываются фиговенькие...
        Учитывая и прогиб перед нациками...
        Наверное, клоун, все-таки, это не воин.
        Разные это вещи.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати