У Дніпрі крадій помер "в обіймах" господаря квартири

| Кримінал | Автор: Web admin

У Дніпрі крадій помер У Дніпрі крадій помер "в обіймах" господаря квартири

У четвер, 28 листопада, чоловік забрався в чужу квартиру на вулиці Макарова у Дніпрі. Явно не чекаючи, що вдома хтось є, він пройшов по коридору, але натрапив на здивованого господаря.

Той же відпускати зловмисника безкарним не збирався - чоловік схопив злодія і утримував до приїзду наряду поліції.

Затриманий всіляко намагався розрядити обстановку і запевняв, що нічого не вкрав, але господар квартири наполягав на тому, щоб він дочекався приїзду поліції.

Зловмисник же почав чинити опір, через що господареві квартири довелося утримувати його силою. Через деякий час затриманий раптово втратив свідомість. Пізніше він помер.

Чоловіка намагалися відкачати і господар квартири, куди той заліз, і медики, які приїхали пізніше - безуспішно. Через кілька хвилин лікарі "швидкої допомоги" вже констатували смерть.

Чи то чоловікові стало погано на нервовому ґрунті, чи причина в іншому - зараз з'ясовують правоохоронці.

За неофіційною інформацією, коли господар квартири утримував зловмисника, то сильно натиснув йому на груди, через що чоловік помер від так званого синдрому тривалого здавлення. Проте, цей факт не підтверджено.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група і судмедексперт - всі деталі і обставини інциденту з'ясовуються.

1,0 1 -1 3
Коментарів (8)

  • 28.11.2019 17:58
    #
    - 2 +

    Думаю, що за надпис має бути у цього шмурдюка на могилі.

  • 28.11.2019 18:58
    #
    - 12 +

    Хозяина жаль...Это ж сколько теперь ему менты крови попортят!...Наверняка, собаки, будут "мокруху" "шить"...

    • Стаття 36 Кримінального кодексу України "Необхідна оборона".
      Все, що господарю квартири потрібно робити - це не здаватися, звернутися по допомогу до адвоката, йти до кінця.

  • 28.11.2019 22:41
    #
    - 2 +

    Что за бред.. Синдром длительного сдавления это вообще из другой оперы!

  • Ясно одно. Если, даже, оно издохло от длительного сдавливания, это должно быть квалифицировано, как несчастный случай потому, что хозяин не имел цели убивать его. Но, в этой жопе это будет расценено, в лучшем случае, как убийство по неосторожности. Поэтому хозяину, явно, светит срок за этого чертА. Если не договорится с мусорами. Такие в этой стране законы - наследие комуняцкого режима. Живущие, и применяемые до сих пор. Скоро 30 лет, как он почил. Депутаны, ж, працюють...

    • 29.11.2019 13:09
      #
      - 4 +

      Жаль, что позвонил в полицию. Так бы "вывел" его на лавочку перед подъездом, усадил и пусть бы следствие изучало синдромы.

    • 29.11.2019 14:35
      #
      - 1 +

      Совершенно верно!..Был у нас на отряде Витя "тракторист" с Полтавщины(прикольный дядька, очень похожий на покойного Касьяна)...В день получки, на пути к дому, на него напали двое грабителей...Он их вырубил ладошками, и, чтобы они не замёрзли(дело зимой было) - решил отнести их к участковому...Взял их в подмышки, как поленья, и принёс!..."Правого" - уже мёртвым(обломком ребра - остановило сердце!), "левый" - выжил, хоть и с несколькими поломанными рёбрами!...Результат - 10 "пасок"!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати