У Миколаєві депутат погрожував поліції пістолетом: з'явилося відео конфлікту

| Кримінал | Автор: Web admin

Вадим ОлабінВадим Олабін

У ніч з 23 на 24 грудня цього року на автодорозі «Миколаїв — Одеса», неподалік с. Красне Березанського району, патрульні поліцейські за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Toyota Camry» під керуванням депутата Миколаївської обласної ради.

При спілкуванні з поліцейськими водій порушення правил дорожнього руху не визнав, більш того, погрожував правоохоронцям пістолетом та намагався покинути місце зупинки.

Головне управління Нацполіції в Миколаївській області опублікувало відео конфлікту депутата місцевої облради Вадима Олабіна з поліцейськими.

За погрозу пістолетом патрульним депутату Миколаївської облради оголосили підозру у скоєнні злочину

Правоохоронці зазначили, що інцидент трапився в ніч на 24 грудня, коли авто Олабіна зупинили за порушення правил дорожнього руху.

В процесі спілкування з патрульними водій заперечував, що порушив правила. Під час конфлікту він дістав пістолет, пересмикнув затвор і спрямував його на одного з поліцейських. Після чого депутат спробував втекти на машині, але патрульні заблокували йому рух своїм службовим авто.

На місці події на нього було складено адмінпротоколи. Пістолет, яким Олабін погрожував поліцейським, виявився травматичним (модель ПСМ-Р). На зброю в нього є відповідний дозвіл.

Розслідування триває, проводяться слідчі дії направленні на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Депутат підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

1,0 1 -1 3
Коментарів (8)

  • 03.01.2020 11:36
    #
    - 12 +

    Господи та вони ж не підготовлені , інфантильні лохи , на них пістолет направили , затвор передьоргують а вони питають "єта што пісталет , спрячте" дідько та якби ж той чувак дісно мав добрячий намір їх вбити це не склало б ніяких проблем. Да от хто-хто а поліцаї не готові до короткостволу

  • 03.01.2020 11:55
    #
    - 5 +

    Не полиция, а детский сад
    Мало по ним стреляли, видимо
    Где-нибудь в Техасе даже навести б не успел, уложили б на месте, потом разбирались бы

  • 03.01.2020 12:10
    #
    - 1 +

    Треба усіх поліцейських послати у Сша, на навчання.
    Так, аваков?

  • особисто мені поведінка водія сподобалась,так по дурному підставився на обгоні через суцільну смугу,а все інше це логічно для нічної траси,він зразу запропонував їхати до населенного пункту,і його не змогли заблокувати поки він не зупинився бідя заправки,в про чмо в формі теж все вірно,тріешники діти мам які мріяли стати валютними повіями стоять церберами на сторожі людожерских законів написаними тими,хто знищує спавжних власників держави ,народ,особисто завжди зупиняюсь на трасі коли бачу хупинене авто мусорками поза населеним пунктом,це досить небезпечна ситуація для водія,можна втратити і авто і життя,знаючи що ОПГ=МВС.

  • 04.01.2020 13:50
    #
    - 1 +

    Дана ситуація показала наглядно всю безпорадність та правову імпотенцію українських "поліцейських".
    Уявляю, як буде діяти поліцейський, який прийде на службу у 18 років (новація з 1.01.2020 р.) зі шкільної лави, імовірно щоб уникнути призову на строкову військову службу.

  • 04.01.2020 17:04
    #
    - 0 +

    "Я сейчас буду досылать патрон в патронник!"
    "Не сука!"
    Я плачу. Люди які ТАК склали інструкції і навчали цю жалюгідну піліцію мають сидіти поруч з такими водіями в одній камері.

  • 04.01.2020 22:03
    #
    - 0 +

    повезло еще им.
    обычно Николаевские депутаты на Камри в булочную не ездят
    тем более с травматом.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати