Доставивши пакунок, водій служби FedEx ще й відправив на той світ грабіжника

| За кордоном | Автор: Web admin

одій служби FedEx ще й відправив на той світ грабіжникаодій служби FedEx ще й відправив на той світ грабіжника

У м. Філадельфія, штат Пенсильванія, водій служби кур'єрської служби FedEx отримав вогнепальне поранення під час збройного пограбування.

Доставивши пакунок до дверей дому, до водія підійшов озброєний пістолетом злочинець та пограбував його, вистріливши в процесі у живіт. Але водій також мав при собі зброю, з якої і відкрив вогонь по злочинцю у відповідь.

Після короткої перестрілки водій зміг покинути місце пригоди за кермом свого автомобіля, як і грабіжник. Проте водія згодом швидка доставила до лікарні у стабільному стані, тоді як злочинця поліція знайшла неподалік на землі, де від отриманих поранень він помер.

Поліція також виявила автомобіль, в якому знайшли викрадені речі з автомобіля  FedEx, кров та гільзу. Згодом також затримали і спільника злочинця.

За словами поліції, злочинець отримав численні вогнепальні поранення грудної клітини та спини. Загалом на місці пригоди поліція вилучила сім гільз.

Police: FedEx Driver Fatally Shoots Armed Robbery Suspect In Philadelphia's Lawndale Neighborhood

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 519 , Коментарів: 2 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (2)

  • 11.01.2020 14:38
    #
    - 4 +

    "...злочинець отримав численні вогнепальні поранення грудної клітини та спини..."
    Сподіваюсь за "спину" водію нічого не буде. Адже як на мене - це чистий самозахист. Бо вважаю, якщо доведено що на тебе напали, не важливо вже куди злочинець отримав поранення. Блазні які стверджують про те що під час сутички, коли адреналін тільки що з вух не капає, людина має стріляти по злодію якось вибірково, скоріш за все просто не розуміють механіки подібних сутичок, або навмисно намагаються зробити винуватими праву сторону.

  • Выздоровления водителю.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати