Intelliscope: приціл з iPhone

| Аксесуари | Автор: Web admin
По-русски

Intelliscope: приціл з iPhoneIntelliscope: приціл з iPhone

За допомогою системи Intelliscope можна прикріпити iPhone 4, 4s або 5 до будь-якої зброї, на котрій обладнано планку Пікаттіні.

Таким чином, iPhone можна використовувати не тільки як приціл, а ще й для запису ваших досягнень на відео.

Компанія-виробник бачить своє дітище, як серйозний аксесуар для розширення тактичних можливостей iPhone, та все одно це лише коштовна новинка з дуже обмеженими можливостями.

Додаток Intelliscope можна безкоштовно скачати, а ось комплект для монтажу, який до слова, виготовлено зі звичайного пластику, коштує 99 доларів. Падіння з висоти півтора метри перетворить його на купку пластмасових шматочків.

Додаток легко налаштувати під себе, в ньому є 4 типи перехресть різного кольору. Також є кілька профілів зброї, від дитячої пневматики, до AR-15.

Intelliscope: приціл з iPhoneIntelliscope: приціл з iPhone

Можна створити і свій власний профіль, де треба вказати тип зброї, боєприпаси, балістичний коефіцієнт, початкову швидкість та балістичний профіль.

Певно ви запитаєте, для чого балістичні дані? У системі Intelliscope є простий компенсатор для зниження траєкторії кулі, який поєднується з 5-кратним зумом для стріляння з дальньої дистанції. Однак це все ще іграшка – не чекайте, що почнете влучно стріляти.

Для тих, у кого не все гаразд із зором, буде утруднено сфокусуватися на екрані, який знаходиться так близько від очей. До того ж, приціл у вигляді перехрестя – не достатньо зручний, краще було б зробити його у вигляді точки.

Intelliscope: приціл з iPhoneIntelliscope: приціл з iPhone

Додаток використовує позиційний датчик iPhone, і коли ви будете переміщати зброю з одного боку в другий, перехрестя також буде переміщатися.

Не чекайте від Intelliscope чогось революційного. Однак ця іграшка допоможе вам справити враження на друзів, також вона стане гарним подарунком до Нового року.

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 14.10.2013 20:32
    #
    - 0 +

    А це вже цікаво, може iPhone то й задорого, але існують і дешевші телефони.

  • Нарешті хтось додумався до такого варіанту ))
    На бойову я б не ставив, здається мені її там ушатає )).

  • 16.10.2013 00:20
    #
    - 3 +

    Интересно, после какого выстрела iPhone здохнет от вибраций?:)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати