Під час дебатів Байден “вбив” половину американців

| За кордоном | Автор: Web admin

Джо БайденДжо Байден

Під час десятого раунду дебатів Демократичної партії у м. Чарльстон, Південна Кароліна, колишній віце-президент Джо Байден заявив, що з 2007 р. майже половина американців загинула від вогнепальної зброї.

«Уявіть, якщо б ми надали імунітет виробникам ліків або тютюнових виробів. Це спричинило побоїще на наших вулицях. 150 мільйонів людей було вбито з 2007 р., коли Берні голосував за надання імунітету від відповідальності виробникам зброї. Це більше, ніж було вбито під час всіх війн, включаючи В’єтнамську» - ляпнув Байден.

Пізніше представники кампанії Байдена спробували пояснити, що він мав на увазі 150 тисяч, а не мільйонів, проте це вже не має значення, адже під час дебатів його так ніхто і не поправив, і що найголовніше, є такі люди, які повірили йому.

Імунітет, про який говорить Байден, був дійсно введений 2007 р., і згідно з ним, виробників зброї не можна засудити за злочини, скоєні з використанням їх продукції.

Joe Biden 150 Million Americans DEAD Because of Guns

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1160 , Коментарів: 8 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (8)

  • 12.03.2020 11:07
    #
    - 10 +

    Некомпетентність політиків - біда не тільки України, це світовий тренд. Згадується фільм "Ідіократія", все більше ознак що людство до цього іде.

  • 12.03.2020 12:21
    #
    - 4 +

    Увы, в последнее время политики обмельчали... Байден своими высказываниями чем-то напоминает Буша-младшего. Что-то вроде - ...война-опасное место! О нас вообще не стоит говорить, всё печально.

  • 12.03.2020 16:37
    #
    - 1 +

    Не только у наших политиков "Дум-Дум" в голове.

  • 12.03.2020 18:48
    #
    - 3 +

    Та кого у наші часи цікавить правда?
    - Головне щоб на екранах гарно виглядав і говорив складно, ну а якщо погано вичитав промову з папірця, а власних мізків не вистачило зрозуміти що несе дурницю, то з ким такого не буває? )))
    Он "наш" і не таке ляпає і нічого - ковтають.

  • Он сказал то, что и хотел сказать - 150 миллионов.
    Ибо "... під час всіх війн, включаючи В’єтнамську." погибло отнюдь не 150 тысяч.
    Тупо отмазывают убогого.

  • Бывает, что оговорился. Хотя, это больше похоже на старческий маразм.
    Но, главное -- не это. Главное, что, еще, один из главнейших американских маразмов, с помощью которого торжествует Дьявол, наряду с зонами без оружия -- это судить производителей за изготовление оружия! Идиотизмом американских законодателей, просто, начинаешь восхищаться. Это аналогично тому, как, если убить негодяя вазой для цветов -- судить производителя вазочек. Или, классика: за использование кухонного ножа убийцей судить производителя ножей, или, вообще, всей кухонной мебели.
    Оригинальные.
    Но, ИДИОТЫ!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати