Вистрілив прямо в голову: в Запорізькій області поліцейський намагався вбити колегу

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, повідомили про підозру оперуповноваженому одного із відділів поліції Головного управління Нацполіції у Запорізькій області у замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що 12 січня 2020 року поліцейський у неробочий час розпивав спиртні напої із колегою у приміщенні свого службового кабінету. Оперуповноважений здійснив кілька пострілів із власної травматичної зброї у стіни та меблі, за що отримав від потерпілого зауваження.

Обурившись на невдоволення колеги, поліцейський із близької відстані здійснив постріл йому в голову, спричинивши тяжкі ушкодження голови та струс головного мозку.

Після цього оперуповноважений та треті особи, які не були присутні під час пострілу, розраховуючи на настання смерті потерпілого, вчинили спробу приховати факт вбивства шляхом зміни обстановки на місці злочину.

Вони приховали стріляні гільзи та замінили пістолет, а підозрюваний дав свідчення про те, що потерпілий власноруч поцілив собі у скроню.

До суду направлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на перевірку версії причетності керівництва відділу поліції та інших працівників поліції до приховування злочину.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Запорізької області. Оперативний супровід – Запорізьке управління ДВБ Нацполіції.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

1,0 1 -1 3
Коментарів (8)

  • 20.03.2020 20:19
    #
    - 11 +

    Так ось кого мають на увазі противники "легалізації" від МВС, наводячи свій аргумент -"понапиваються і перестріляють один одного".
    Якщо цих професіоналів-то згоден. Про спроби приховати злочин, скоєний "спеціально навченими" годі і говорити...

  • 20.03.2020 21:23
    #
    - 5 +

    "Після цього оперуповноважений та треті особи, які не були присутні під час пострілу, ..."
    Як припинити кричати? ))))
    Дайте я спробую здогадатись що за "треті особи" - стадо мусарів зібралося у кабінеті бухнуть, адже усім відомо що це тварини гуртові і по одному вони бухають рідко. Коли розпочалась стрілянина і травмували брата - морального деграданта, інші моральні деграданти злякались і почали, використовувати власні професійні навички, ховати жокази. Тобто робити те що вони вміють краще за усе. Так і з'явились у мусарні не брати - деграданти, а "треті особи". ))))
    Нехай слідчі з ДБРу розглянуть мою версію подій особливо уважно! ))))

  • Банда. Тупая, оголтелая банда.
    Повально.
    И, предполагается, что это она должна защищать обычных людей, народ? Это народ должен от нее защищаться! Она защищает, только, государственную власть.
    На них, же, она и держится.
    Реально, стадо деградатов.
    Закон об оружии в редакции, даже, не Учайкина, а Техаса ---- НЕМЕДЛЕННО!

  • ,,У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років."
    -- А, другим? Другим? Тем, которые лжесвидетельствовали. Скрывали преступление. Меняли обстановку на месте преступления. То, есть совершали те, же, самые уголовные преступления, по каждому из которых есть отдельная уголовная статья.
    БАНДА.
    Наша полиция состоит из отпетых уголовников.

    • 23.03.2020 10:22
      #
      - 0 +

      Остальные действовали исключительно из добрых побуждений - спасти товарища и ответственности не подлежат.

      • 23.03.2020 17:11
        #
        - 0 +

        З ким по п'яні не буває?(

      • Вячеслав Тютюнник,
        Да. Даже, если завтра он решит провентилировать голову, еще, кому-нибудь из коллег. Или, начальнику РОВД. :-)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати