У центрі Миколаєва отримав кулю у голову місцевий кримінальний авторитет

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Сьогодні близько 14:00 у центрі Миколаєва кульового поранення в голову зазнав місцевий кримінальний авторитет Титов на прізвисько Мультик.

Куля спочатку потрапила в шию, потім пройшла навиліт через щелепу. Потерпілого одразу ж відвезли в ЛШМД, де його екстрено прооперували. До лікарні він був доставлений в стані геморагічного шоку з тиском 80.

Лікарям вдалося стабілізувати стан. В даний час в хворому викликали бригаду щелепно-лицьових хірургів, які зроблять ревізію рани, щоб ушити ушкодження великих кровоносних судин.

Головною небезпекою для потерпілого в даний час є дуже велика крововтрата - в результаті поранення Михайло Титов втратив більше двох літрів крові.

Всього, за словами очевидців, чоловік який стріляв, здійснив 3-4 постріли. У ціль влучила лише одна куля.

Як розповіли працівники поруч розташованої автомийки, вони почули кілька пострілів. Вискочивши на вулицю, вони побачили чоловіка, лежачого в калюжі крові на асфальті.

Постраждалого з місця події на приватному автомобілі відвезли в лікарню. Той, хто стріляв з місця пригоди зник. На місці події також знайдені кілька гільз калібру 9 мм.

За інформацією очевидців, нібито є ще один поранений, якого забрала «швидка». Однак ця інформація потребує перевірки.

На місці події на чолі з начальником ГУНП Олександром Анохіним, керівництвом поліції області працює слідчо-оперативна група, криміналісти, оперативники УКР та УСР.

Встановлюються обставини події та вживаються заходи щодо розшуку причетних до скоєння злочину осіб.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 "Замах на умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, 4 квітня у Чернівцях посеред вулиці застрелили Євгена Боршана - місцевого кримінального авторитета, відомого на прізвисько Пача.

Поліція розслідує обставини стрілянини у Миколаєві, під час якої поранений бізнесмен

1,0 1 -1 3
Коментарів (4)

  • Профессиональное заболевание...

  • 07.04.2020 09:18
    #
    - 6 +

    "...хворому викликали бригаду щелепно-лицьових хірургів..."
    "...на чолі з начальником ГУНП Олександром Анохіним, керівництвом поліції області працює слідчо-оперативна група, криміналісти, оперативники УКР та УСР."

    Капец. Якби Одеські мусара і медики так за Стерненка піклувались, як Миколаївські за бандюгана. Але здається що не усі в цій країні мають рівні права. Є найрівніші.

    • 07.04.2020 15:57
      #
      - 2 +

      "Але здається що не усі в цій країні мають рівні права. Є найрівніші."
      Здається ?

  • 07.04.2020 19:02
    #
    - 4 +

    Всё таки выжил (((


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати