Американський фермер "відповів" за козлів

| За кордоном | Автор: Web admin

Американський фермер Американський фермер

В окрузі Стаффорд, штат Вірджинія, на день Святого Валентина в офіс шерифа поступив дзвінок про те, що місцевий фермер упіймав крадія худоби.

Коли помічник шерифа прибув за місцем виклику, посеред поля він побачив озброєного фермера, який тримав на мушці 19-річного Коула Шрока.

Цей хлопець на день всіх закоханих не знайшов кращого заняття, аніж прийти на поле фермера, та викрасти його козлів.

Зі слів шерифа, Шрок почав прикидатись п’яним, проте його швидко розкусили, змусивши пройти швидкий тест “на видих”. Виявилося, що раніше Шрок придбав декількох козлів у цього ж фермера, проте на цей раз вирішив не витрачати гроші, а просто викрасти худобу.

Неподалік також знайшли пікап Шрока, в якому він вже зв’язав трьох козлів. Проти хлопця висунули обвинувачення у крадіжці тварин, незаконному вторгненні з метою крадіжки та наданні неправдивих відомостей про себе.

Authorities: Virginia Farmer Holds Goat Thief At Gunpoint

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1364 , Коментарів: 5 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (5)

  • 09.04.2020 14:34
    #
    - 2 +

    Козлолюб.

  • 09.04.2020 14:59
    #
    - 3 +

    А за казла атветиш...

  • Опять заголовок неправильный.
    За козлов ответил Шрек.
    :-)

  • 10.04.2020 17:55
    #
    - 0 +

    По ходу мистер Шрок не был в курсе , есть такая поговорка ( старинная австралийская, наверное)-: с козлами водиться, на дядю трудиться, в данном случае на анкла Сэма:. Незадачливому воришке козьему влупят эдак лет пять федерального харчевания, за счёт налогоплательщиков. Коварный тип, пьяненьким прикидывался, обмануть хотел , дурилка картонная.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати