У Дніпрі затриманий чоловік помер просто у машині патрульних

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, розслідують обставини смерті чоловіка у автомобілі патрульної поліції. 

Досудове розслідування розпочато за ознаками перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України).

За попередньою інформацією, 14 квітня 2020 року близько 17:00 у м. Дніпро місцевий мешканець викликав поліцію, адже його брат почав бити батька. Після прибуття правоохоронців за викликом ймовірний правопорушник почав тікати від поліцейських та був затриманий у дворі сусіднього будинку.

На місці подіїНа місці події

Після цього поліцейські посадили затриманого на заднє сидіння службового автомобіля та одягли кайданки (затриманий поводив себе агресивно).

Через 10 хвилин чоловік перестав подавати ознаки життя. Попри надання першої медичної допомоги від поліцейських та медиків, які приїхали на виклик, врятувати життя затриманого не вдалося.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Дніпропетровської області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Оновлено. Додано відео.

Задержанный умер в патрульном автомобиле

1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • 15.04.2020 20:11
    #
    - 1 +

    в принцыпе ,что хотели то и получили,судя по тому как она всё рассказывает,она не сильно расстроилась ..
    Привыкли,дают набухаться,потом кто то должен решать ..

  • 15.04.2020 22:41
    #
    - 3 +

    Тупо задушили, скрутили, дышать трудно, в машине спертый воздух, в скривленном положении полностью вдохнуть нельзя, ещё попрыгали на нём - додавили, и всё, нехватка кислорода.

  • Вскрытие покажет.

  • 16.04.2020 11:22
    #
    - -1 +

    Можно что угодно говорить про полицейских. Но ведь мог быть сердечный приступ?
    Видео с видеорегистраторов покажет, было ли превышение а вскрытие причину смерти.

  • 16.04.2020 20:14
    #
    - 0 +

    Щось мені ані тих, ані тих не жаль.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати