У Чернігові викрито угруповання торговців зброєю та боєприпасами

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

За даними слідства, троє мешканців обласного центру незаконно зберігали у власних помешканнях вогнепальну зброю та боєприпаси для продажу. Своїх клієнтів вони підшукували через особисті зв’язки у кримінальних колах на території регіону.

У межах контролю за вчиненням злочину оперативники спецслужби задокументували реалізацію фігурантами револьвера системи «Наган».

На місці подіїНа місці події

Співробітники СБУ затримали учасників угруповання на одній з вулиць обласного центру під час спроби збуту автомата АКС-74 з пристроєм для безшумової стрільби та майже 300 набоїв до нього. За цей товар зловмисники планували отримати 36 тисяч гривень.

За цей товар зловмисники планували отримати 36 тисяч гривень.За цей товар зловмисники планували отримати 36 тисяч гривень.

У ході проведення обшуків за місцями проживання та у транспортних засобах фігурантів правоохоронці виявили холодну зброю, амфетамін та гроші, ймовірно одержані злочинним шляхом.

Вилучені засоби ураження та психотропи направлено на експертизу.

Наразі одному з учасників злочинної групи оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Перевіряється інформація щодо нелегального переправлення вилученої зброї та боєприпасів з району проведення операції Об'єднаних сил та причетність затриманих до контрабанди зброї і вибухових речовин через державний кордон України.

На місці подіїНа місці події

1,0 1 -1 1
Коментарів (4)

  • Криминал рулит.
    А, охрана по всей Украине ходит, только с дулями в кармане. Выполняя декоративные функции.
    За счет чего все серьезное бабло на этом рынке снимает мафиозное, и монопольное Управление Госохраны.

  • 17.04.2020 00:43
    #
    - 0 +

    это не акс74!!! это АК74М-(С) и приставка (С) условная с версией для десанта.

  • 17.04.2020 20:20
    #
    - 0 +

    вообще людей награждать нужно, полный комплект и ценник более/менее не жидовский. на таких людях - если не мир, то страна точно держится - шанс простому человеку обзавестись оружием в этом проклятом узурпаторском режиме "кумовства".

  • 21.04.2020 19:12
    #
    - 0 +

    Настоящий демпинг!
    36000 грн за автомат с глушителем и патронами.
    Легально, этот утиль дешевле 80 000 грн не найти


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати