Куля пролетіла півтора кілометра і важко поранила жінку

| Кримінал, Техніка безпеки | Автор: Web admin

Куля пролетіла півтора кілометра і важко поранила жінкуКуля пролетіла півтора кілометра і важко поранила жінку

На спецлінію «102» зателефонувала жителька села Великі Дмитровичі, що на Обухівщині та повідомила, що її сестру поранено з невідомої зброї.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Встановлено, що потерпіла у момент пострілу знаходилась на території домоволодіння з малолітньою дитиною на руках. Завдяки щасливому збігу обставин дитя тілесних ушкоджень не отримало.

Каретою швидкої допомоги 31-річну жінку у тяжкому стані було доправлено до лікарні, де їй діагностували проникальне вогнепальне поранення грудної клітини.

Жінці діагностували проникальне вогнепальне поранення грудної клітиниЖінці діагностували проникальне вогнепальне поранення грудної клітини

Для встановлення особи, причетної до злочину, було задіяно весь особовий склад місцевого відділу поліції.

Упродовж двох діб оперативники, працівники превенції провели огляд прилеглих територій, відпрацювали населені пункти у діаметрі 2-х кілометрів, здійснили подвірний обхід, опитали жителів та їхніх гостей, встановили та опитали свідків та очевидців цієї події.

Завдяки вжитим заходам поліцейським вдалось встановити особу стрілка. Ним виявився 40-річний киянин, що приїхав у село до друга на рибалку. Правоохоронці вилучили у нього зброю – мисливський карабін МКМ 7,62 та дозвільні документи.

ЗатриманийЗатриманий

Порушника доставлено до Обухівського відділу поліції для встановлення всіх обставин події. Він зізнався у скоєному, надав правдиві покази.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження ч. 1  ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Поліція Київщини встановила чоловіка, який з мисливської рушниці тяжко поранив жінку

1,0 1 -1 3
Коментарів (4)

  • 11.09.2020 13:33
    #
    - 9 +

    Пуля дура. Да и нельзя вверх стрелять. Всегда ( в мирной жизни) нужно понимать где в чём остановится твоя пуля в случае промаха. Многие об этом забывают.

  • 11.09.2020 16:44
    #
    - 8 +

    Новость которая в очередной раз рождает вопросы к МВД - а нахрена мы платим деньги этим "профессионалам" в виде налогов, если они так работают? Ёшки-матрешки, они искали стрелка чуть ли не всем миром.
    А как же столь "необходимая" пуле-гильзотека? Что ж не пробили по базе данных за пару минут, после того, как пулю извлекли?

    • 11.09.2020 17:28
      #
      - 7 +

      Десь була новина, що у якомусь з американських штатів ліквідували кулегільзотеку легальної зброї, бо за її допомогою не було розкрито жодного злочину за десятки років існування — лишили саму лабораторію та сховище речових доказів.

  • мда... героически раскрыли такое сложное преступление.... Удивляет, что начальник местного райодела не принимал личного участия в задержании киллера.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати