"Слуги" мають понести політичну відповідальність

| Політики та зброя, Законодавство, Легалізація КНЗ | Автор: Георгій Учайкін

Ви не почули нас щодо Закону про зброю? Ми не побачимо вас на виборах!Ви не почули нас щодо Закону про зброю? Ми не побачимо вас на виборах!

Все по поличках.

Мушу дещо пояснити зброярській спільноті, Ігор Фріс та решті депутатів з фракції Слуга Народу публічно.

Вам особисто, пане Ігорю, було лише делеговано ПОЧЕСНЕ право зареєструвати Законопроект «Про зброю», який був розроблений від першої до останньої літери спільнотою власників зброї та люб’язно наданий Вам для реєстрації у Верховній Раді.

Це право Ви отримали завдяки тому, що Ваш батько Pavel Fris багато років разом з нами проводив послідовну боротьбу за право громадян на збройний захист – брав участь разом з нами в роботі Конституційної комісії, писав відповідні матеріали тощо.

Ви ж насправді не думаєте, що серед декількох сотень народних обранців ми б не знайшли інших суб’єктів законодавчої ініціативи, щоб зареєструвати свій законопроект?

А от далі вже цікавіше.

Після того, як підконтрольні МВС депутати з Вашої фракції «Слуга народу» ледь встигли подати те непорозуміння, яке зареєстрували як альтернативний міліцейський законопроект №1222-1, Ваша точка зору поступово стала змінюватись.

Ну звісно, я розумію, що Ви у фракції, там у Вас спільні рішення, компроміси всередині – куди ж тут до принципової позиції в такому питанні, як право громадян на збройний захист.

Та ще й МВС тисне, та ще 60% комітету, включно з головою комітету Монастирським, який свого часу був помічником аж у самого Антона Геращенко, – всі члени фракції «Слуга народу».

Ну як тут не враховувати думку міліцейських соратників по боротьбі за світле майбутнє народу, якому ви нібито служите.

Ось і почалося поступове «перевзування в повітрі», а далі вам всім казково «підфартило» - з’явився «карантин». Якби карантину не було - його потрібно було би вигадати.

Одразу стало легше петляти, справжніх авторів законопроекту було заблоковано в усіх робочих чатах, зупинили комунікацію, перестали звертати увагу на фахові зауваження та пропозиції, а дискусія стала майже дослівно такою:

- Нам всім потрібен круглий стіл з фахівцями галузі, які вже десятки офіційних листів відправили на комітет, бо Ви робите щось зовсім не те.
- Ми не можемо, бо «карантин». 😊
- Так давайте в “Zoom” хоча б людей зберемо! - Не можемо, план комітету вже затверджений! Збирайтесь самі.
- Так нам потрібно під егідою комітету, щоб ви МВС запросили з їх статистикою злочинів та фактами, щоб фахову дискусію провести.
- Не можемо, карантин.

- Що це за редакція законопроекту, хто таке пише, звідки ці норми беруться?
- Комітет пише.

- Чому реєстр має вести МВС, а не Мінюст? Вони ж там вже в корупції по вуха загрузли! Давайте цей корупційний ланцюжок розірвемо!
- Хлопці, ви не розумієте – Мінюст проти того, щоб вести реєстр власників зброї!
- Чому?
- Міністр проти!
- Маячня! Міністр буде робити те, що ухвалить ВРУ, а проти чого він особисто, нехай своїй дружині розповідає.

- Хлопці, ви не розумієте – МВС проти носіння зброї!
- Чому, яка аргументація? Де факти, статистика, облік злочинів із зареєстрованою зброєю? Ми ж пишемо їм запити – вони відповідають – не ведеться! Це ж все профанація!

- Хлопці, ви нічого не зміните, бо рішення вже ухвалено і ніхто ці ваші норми навіть прописувати не буде!
- Яке рішення? Ким ухвалене? Це ВРУ має ухвалювати запропоновані законопроекти! Чи вам спускають рішення, які ви мусите виконувати? Так які ви тоді народні депутати?

Ось так це все відбувалося протягом року.
Цей перелік факапів можна, звісно, продовжити, але який сенс?

Вашим єдиним завданням було внести до сесійної зали НОРМАЛЬНИЙ законопроект для реалізації громадянами свого конституційного права на захист життя, а не той кастрований законопроект, який легалізує та цементує корупційні схеми та погіршує навіть поточний стан власників зброї.

Тож Ваші розповіді про те, що хтось там проти чогось, або: “давайте поступово, поміж читаннями змінимо” - залиште собі.

Я не знаю ЖОДНОГО прикладу, коли від народження поганий законопроект поміж читаннями перетворився на якісний і Вам це теж добре відомо.

Всі Ваші «аргументи» про те, що депутати проти, суспільство не підтримує – це все пусті балачки про застарілі меми: “українці не такі, вони ще не готові, менталітет не такий”.

Вносьте правильний, необхідний суспільству та країні законопроект, а ми далі подивимось – чи знайдемо ми голоси на підтримку у ВРУ чи ні. За результатами голосування робитимемо висновки.

І припиняйте маніпулювати суспільством, бо коли вам було дуже потрібно - ви тишком на карантині і Закон про землю протягнули, і Закон про гральний бізнес, хоча суспільство відсотків так на 75-80 цього не підтримує і Ви не питали думку суспільства.

Можете ж коли захочете, правда?

Ну і наостанок – сподіваюсь що особисто Вам зрозуміло, що Закон про зброю є наріжним каменем у розбудові системи територіальної оборони, підвищенні рівня громадської безпеки та врешті-решт – він має допомогти врятувати життя наших співгромадян, яких щорічно тисячами вбивають та калічать.

А не виконувати чиїсь забаганки та дурити суспільство.

Тож давайте без образ – Ви не почули нас, а ми не побачимо Вас.

І не тільки на місцевих виборах.

Стати членом УАВЗ

1,0 1 -1 18
Коментарів (16)

  • 22.10.2020 16:29
    #
    - 12 +

    На мой взгляд это не крик души и не ультиматум , трезвая оценка бездеятельности слуг народа, т.е. депутатов и реальное отношение , и перспектива поддержки безответственных представителей власть имущих . Надеюсь преимущественное большинство членов УАВЗ такого же мнения и разделяют инициативу главы набсовета нашей славной ассоциации .

  • 22.10.2020 19:26
    #
    - 10 +

    Зачем нам такие слуги, которые не слышат указания господ а делают только то о чем договоряться с конюхами, охраной, писарями и прочей челядью.
    Первое, на конюшню и плетей дать, а потом с вещами и на выход. Умный хозяин не терпит глухих, ленивых, воровитых и туповатых слуг.
    Гнать в шею!!!

  • 23.10.2020 09:53
    #
    - 1 +

    В Україні можна отримати документ який надасть право носіння КС і збройного захисту. Він називається Green Card.

  • 23.10.2020 10:13
    #
    - 0 +

    Добрий день, напишіть, будь ласка, за кого тоді можна віддати свій голос. Якщо Слуг ми не підтримуємо, очевидно що і ЄС разом з Батьківщиною теж. Я лібертаріанець, але підозрюю, що і лібертаріанських кандидатів теж не буде в списках. Тоді за кого голосувати?

    • 23.10.2020 11:14
      #
      - 2 +

      Друже, Ви правильно визначили за кого не можна :)

      Ще напевно не варто голосувати за тих, хто асоціюється з партією регіонів.

      Ну а решту відповідей Вам доведеться шукати самому, адже я не маю права за когось агітувати, оскільки в багатьох партіях є члени УАВЗ і це буде некоректно.

      Подивіться, там є кому віддати свій голос, принаймні тим, кому Ви вірите, шо вони не зрадять.

      • 23.10.2020 11:57
        #
        - 3 +

        Дякую, вже знайшов перелік партій в своєму місті - Вишневому. На сайті ЦВК. Про сили які асоціюються з партією Регінів взагалі забув, вони однозначно ні. До сьогоднішнього дня, поки не прочитав Вашу статтю прийняв рішення голосувати за кандидата від 5.10, а якщо такого не буде, то за когось із Слуг Народу. Кандидатів від 5.10 немає. І зараз розумію, що прийдеться в стислі терміни ознайомитись з програмами багатьох партій, про які ніколи навіть не чув. Із тих кого знаю і хто є в списку ЦВК тільки Свобода і Національний корпус лояльні до зброї. Але вони не лояльні до інших свобод які притаманні ідеології лібертаріанства. На минулих президентських і парламентських виборах було простіше, тому що в групі "Рух власників зброї" був чіткий перелік кандидатів в президенти, а далі політичних партій, до яких зброярська спільнота ставиться лояльно а до яких ні.

    • 24.10.2020 20:05
      #
      - 1 +

      Друже Валерий ,выбор только за Вами и надейтесь только на себя, по возможности ведите разъяснительную работу среди своих близких и знакомых о необходимости принятия ЗАКОНА о КНО , это уже работа на результат . Удачи.

  • 23.10.2020 12:55
    #
    - 3 +

    Я сомневаюсь, что уважаемый господин Учайкин с самого начала верил в то, что кодло фотографов, официанток и безработных юристов примут Закон об оружии. Точно не примут его и бывшие регионалы, маскирующиеся под разные вывески. Все гораздо проще. Украина с Европой - будет Закон. Украина под россией - не будет.
    Население Украины чрезмерно совковое, любая прогрессивная инициатива будет загублена на корню.
    В ближайшие лет десять, дай Бог, отстоять то, что имеем на сегодняшний день. А там видно будет)

  • 23.10.2020 16:31
    #
    - 3 +

    Бесполезно это и бессмысленно.Плевать они хотели, им эти выборы до лампочки, административный командный управленческий ресурсы остаются в Киеве, и доить Киеву периферию, нет ничего сложного.А что до того, что мы все хотим, так "парабеллум" получают как и прежде люди сделавшие взносы, минимум 5 000 дол.США.Клоуну это объяснили и он как игрок ... уем на рояле, это понял. Пока не будет толпы в десятки тысяч блокирующих "верховну зраду", и прилегающие к ней улицы, ничего не будет.А будет нечто подобное:шел 2089 год внуки членов ассоциации собственников оружия , написали своё гневное обращение к президенту- внуку потроха, с требованием разрешить народу ....... жить!! На что президент ответил:...что всем разрешить он это не может, а может разрешить только избранным..

  • 23.10.2020 18:15
    #
    - 5 +

    "Слуги" піаряться на народовладді, обіцяють закон про референдум.
    Потрібно підняти перше питання на референдумі: "Закріпити в Конституції України:
    Держава Україна та її органи влади не можуть обмежувати
    - право людини на збройний захист життя, здоров"я і власності,
    - право на придбання, володіння, користування, виготовлення, обіг та збут зброї,
    - право на збройний опір протиправним діям представників держави України та держав-окупантів."

  • 24.10.2020 12:40
    #
    - -2 +

    Интересно, а как обстоят дела с оружейным законодательством на Мадагаскаре и в Аргентине, в подобие которых, ЗЕлупограй и его команда, управляемые олигархами - превращают Украину?!...
    Страна валится в пропасть, с катастрофической скоростью, а вы все - зациклились лишь на одном вопросе(хоть и крайне важном)!...
    Многие из вас - уже "наголосовали" во власть "Рыгоаналов", "Барыг" и "ЗЕлупоголовых"!...Результатом - довольны?!...
    То, что Тимошенко(и её партия) - избегает вопроса об праве на оружие, объясняется просто: Она ясно представляет себе настроения "электората", зомбированного олигархическими СМИ, постоянно трубящими страшилки типа:-"Все понапиваются и перестреляются!" и "Не на часі!"....Но!...Имеет ли хоть одна из партий(об "однодневках", созданных "под выборы" - даже речи не идёт!) - чёткую, фундаментально обоснованную программу вывода страны из тотальной "жопы"?!...У Тимошенко же, такая программа есть, это - "Новый Курс"!...
    Связывалось ли с ней руководство УАВЗ?...Полагаю, что нет...И, который раз повторяю: Право на оружие - нужно сначала закрепить в конституции, и уж потом - утверждать нормальный(без каких-либо "реверансов" перед МВД!) закон!....

    • 24.10.2020 20:20
      #
      - 0 +

      Мадагаскар с Аргентиной оставьте их жителям , делайте свой выбор как считаете необходимым для себя , про Тимошенко и ее новый курс рассказывать не стоит , помним про ее старый курс , «ни один танк не должен выехать из ангара», во время аннексии Крыма, газовые контракты и пр. смехуечки , когда Хуйло нелестно отзывался о президенте Украины Ющенко (не важно каким , это наша история , никого не касающаяся) , при котором Тимошенко была премьером , про хороводы с Пашей лазаренко думаю говорить не стоит , правильно полагаете насчёт «связывалось» ли руководство УАВЗ с Тимошенко . Ваши симпатии , это Ваши симпатии и не факт , что их должны разделять ещё кто-то.

      • 25.10.2020 10:30
        #
        - -3 +

        Диагноз предельно ясен: Зомби, с черепом забитым мифами из телевизора, вместо мозга!...То есть, существо, превращённое принадлежащими олигархам СМИ - в полезного для себя идиота!...
        Прежде, чем что-то вякать пр "газовый контракт" - не мешало бы покопаться в фактаже, или - просто заглянуть в свои платёжки за газ, того периода(я платил по 0,43 грн./куб. вместе с доставкой!)!..Кроме того, если бы не этот контракт, то вся Украина и большая часть Европы - превратилась бы в сплошной Алчевск!...
        То же и с остальными "убедительными мифами", коими живёте Вы, и в которые уверовали Вам подобные!....
        Напоминаю ещё раз(раз с первого раза не дошло!): Это Вы и Вам подобные - выбирали всяких Януковичей, Порошенок и ЗЕленских, загнавших страну в полную жопу и развязавших форменный геноцид, а значит, вы - не жертвы этих преступников, а - соучастники!....

        • 25.10.2020 10:51
          #
          - -3 +

          Проснулся наконец-то, думал подгорите раньше , диагноз действительно предельно ясен , рекомендую срочно, срочно обратиться к психиатру . У вас батенька явная мания величия и расстройства иные думается мне и православные вам не угодили и мусульман бы вы вычеркнули из своей драгоценной жизни . Смею себе предположить , что ваша залупастая и не очень умная натура (мягко эдак скажем) в своё время усадила Ваш , вечно ищущий приключений зад на тюремные нары по какой нибудь «авторитетной» бакланке. Сколько лет прошло , а понимания не случилось . Бросать все и мчаться к доктору, может ещё не поздно .

          • 25.10.2020 14:15
            #
            - -3 +

            "Умник" выискался! :):):)...
            Религия(любая!) - опиум для народа!...Мусульмане же - пусть живут по своим законам и обычаям - на своей исторической родине(в Сириях-Ажирах и т.д.), а не навязывают их(да ещё террористическими методами!) европейцам!...
            Могу Вас успокоить: Вам уже никакая медицина не поможет!...Жаль только, что таких как Вы - своевременно не лишили дееспособности и права голоса!...Вот Вы уже и земли Украины просрали(вместе с недрами!), как и стратегические предприятия!...Весьма скоро - окончательно просрёте государство Украина!...
            Не трудитесь отвечать! Ваши экскременты, выдаваемые Вами за мысли, мне - абсолютно не интересны!....

  • 26.10.2020 14:03
    #
    - 0 +

    Прекращаем политические споры!
    Алексей Гоюшов и Геннадий Разинкин - в следующий раз за переход на личности будет бан.
    Правила здесь: zbroya.info


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати