ДГК Ultradyne Apollo LR для далекобійних гвинтівок

| Аксесуари , Гвинтівки | Автор: Web admin

Ultradyne Apollo LRUltradyne Apollo LR

Американська компанія Ultradyne, що спеціалізується на випуску ДГК та механічних прицільних пристосувань, випустила новий компенсатор для далекобійних гвинтівок - Apollo LR.

За словами компанії, їх новий ДГК зменшує силу віддачі та підкидання ствола настільки, що не один пристрій на ринку не зрівняється з ним.

Завдяки цьому стрілець зможе повністю сфокусуватись на пострілах та точках влучання, а вентиляційні отвори V-PORT подбають про те, щоб надлишкові гази не перетинались із зображенням на прицілі.

Ultradyne Apollo LRUltradyne Apollo LR

Технічні характеристики:

Калібри: 6,5 мм, 7 мм, .300 та .338 (повний список набоїв на сайті виробника)

Регулювальний гвинт для простої установки

Агресивний дизайн вентиляційних отворів

Виготовлений з нержавіючої сталі з азотуванням в соляній ванні

Загальна довжина 89 мм

Різьблення: 5/8-24

MSRP: $154.00.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 179 , Коментарів: 3 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 02.11.2020 16:19
    #
    - 1 +

    неплохо.
    практически - это то, что бы далали 5 лет назад. Но тут есть важный конструктивный недостаток - мы его никогда не публиковали - потому в аналогах мы и НЕ видим устранение этого недостатка...
    что поделашь - все всех копируют...

  • 02.11.2020 16:35
    #
    - 1 +

    Вот - ссылка - www.afuelsystems.com - не сочтите за рекламу. Предлагали в МО Украины, но .. у них иные взгляды и потом проект заброшен. А Сейчас - видим, оказывается это большое достижение американцев. Хотя что то подобное и в россии пытались делать...

    • 02.11.2020 17:42
      #
      - 2 +

      Нет пророка в своём отечестве? Зато есть заводик с полным циклом производства патронов , где-то во чреве казенного предприятия Форт , правда про него не слыхать нихрена , кроме того, что оборудование там было поставлено со времён начала прошлого века , зато с какой помпой запущен был заводик. Вот , что важно друже Андрей, а Вы про ДТК.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати