Американські лікарі стали чи не основним ринком для цивільної зброї

| За кордоном | Автор: Web admin

Американські лікарі стали чи не основним ринком для цивільної зброїАмериканські лікарі стали чи не основним ринком для цивільної зброї

Дослідники Державного університету Нью-Мексико та Університету Толедо дійшли висновку, що в перші тижні пандемії медичні працівники стали основними покупцями вогнепальної зброї.

Дослідження показало, що під час пандемії, 67% людей, які вперше купили зброю, працювали у сфері охорони здоров'я:

“Ми дійшли висновку, що зброю купують цивільні люди, звичайні люди, не злочинці. Вони бачили весь той безлад, що відбувається останні пів року. І вони хочуть самі подбати про свою безпеку” – розповів професор Державного університету Нью-Мексико Джагдіш Хубчандані.

Вчені також з’ясували, що загалом демографія власників зброї змінилась під час пандемії. На сьогодні люди, що найчастіше купують зброю, є молодими жителями міст, серед них багато жінок, і вони стали трохи менш білими.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 360 , Коментарів: 1 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (1)

  • 23.11.2020 14:55
    #
    - 0 +

    Зате в Україні можна безкарно бити, калічити і навіть вбивати лікарів. Бо не так подивився, стіна не так пофарбована, був зайнятий з іншим пацієнтом, а не з ним, найціннішим у Всесвіті і т.п. Мало того, що злочинці, хулігани, гопники, що спричинили смерть і тяжкі тілесні пошкодження медичним працівникам практично завжди уникають відповідальності, бо, або знаходяться впливові родичі, або багато грошей, так ще ж і інформація приховується надзвичайно "сором'язливо", а винними роблять саму жертву.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати