Збір коштів на всеукраїнське опитування щодо права громадян на збройний захист

| Законодавство | Автор: Web admin

Чим захистити себе та рідних?Чим захистити себе та рідних?

Багато років в Україні поширювались міфи, мовляв українці безвідповідальні, мовляв нам не можна довірити власну безпеку, мовляв ми не готові. І так довго і вправно це робили і продовжують робити, що інколи складалося враження, що це правда… 

Але ми знаємо, що це не так!

Ми – спроможні, законослухняні громадяни, які хочуть і можуть дбати про себе самі.

Давайте доведемо політикам, що нас, таких, багато! Давайте замовимо перше всеукраїнське системне безпекове дослідження і покажемо, що час змін настав!

Ми з вами дізнаємось відповіді на наступні питання:

1. Як Ви загалом оцінюєте рівень злочинності в Україні та у вашому населеному пункті?

2. Чи відчуваєте ви себе у безпеці, ідучи самі додому в темну пору дня у вашому районі?

3. Як ви вважаєте, хто в першу чергу повинен дбати про повсякденну безпеку громадян?

4. Де, на вашу думку, існує більша загроза злочинних посягань на ваше життя, здоров’я та майно?

5. Як ви вважаєте, чи може поліція забезпечити вам захист у випадку виникнення раптової загрози вашому життю, здоров’ю чи майну шляхом своєчасного прибуття на місце нападу?

6. Чи вважаєте ви себе спроможним (-ою) захиститися у випадку виникнення раптової загрозі вашому життю, здоров’ю чи майну до прибуття поліції?

7. Що на вашу думку насамперед мають робити ваші рідні у випадку виникнення раптової загрози їхньому життю, здоров’ю чи майну?

8. Що, на вашу думку, з нижченаведеного, найбільш здатне підвищити рівень повсякденної безпеки громадян в Україні?

9. Чи відомо вам, що Україна – єдина країна Європи, яка не має закону «Про зброю», що визначає – що таке законне та незаконне володіння зброєю, описує правила поводження з нею, а також використання зброї з метою самозахисту?

10. Чи вважаєте ви, що Верховна Рада мала би ухвалити Закон «Про зброю», що визначає що таке законне та незаконне володіння зброєю, описує правила поводження з нею, а також використання зброї з метою самозахисту?

11. На розгляді у Верховній Раді є два законопроекти про зброю. Один з них передбачає ваше право на носіння короткоствольної нарізної зброї (пістолети та револьвери) з метою самозахисту на вулиці. Інший забороняє носіння зброї самозахисту, дозволяючи натомість лише її зберігання вдома, у сейфі. За який варіант ви?

12. Чи хотіли б ви, особисто для себе, легально, на законних підставах, придбати і мати у володінні короткоствольну вогнепальну зброю для самозахисту чи ви довіряєте захист свого життя, здоров’я та майна поліції?

13. Чи вважаєте ви особисто себе достатньо відповідальним(-ою), щоб після відповідного навчання та складання відповідних іспитів мати у власності короткоствольну зброю (пістолет або револьвер) для самозахисту?

14. Як, на вашу думку, зміниться рівень безпеки оточуючих вас громадян за наявності у вас легальної зареєстрованої короткоствольної нарізної зброї та відповідного рівня підготовки поводження з нею?

15. Як, на вашу думку, зміниться ваш особистий рівень безпеки за наявності поруч інших громадян з легальною, зареєстрованою короткоствольною нарізною зброєю та з відповідним рівнем підготовки поводження з нею?

16. Як, на вашу думку, наявність у громадян легальної, зареєстрованої короткоствольної нарізної зброї, за умови відповідної підготовки поводження з нею, вплине загалом на рівень вуличної злочинності?

На додаток ми отримаємо ще багато інших цікавих даних, якими поділимося з суспільством!

З урахуванням податків та вартості оренди прес-центру для презентації першого безпекового дослідження, для замовлення всеукраїнського соцдослідження на 2000+ респондентів нам потрібно спільнокоштом зібрати 223 500 грн.

Підтримайте ініціативу членів УАВЗ гривнею і закличте до цього своїх друзів!

Ви можете допомогти отримати відповіді на вищевказані питання, шляхом перерахування будь-якої комфортної для вас суми за наступними реквізитами:

Найменування отримувача: ГО ВГО УАВЗ
Код отримувача: 36845014
Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA053052990000026009026707206
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу: Сплата добровільних пожертвувань. Без ПДВ.


Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 464 , Коментарів: 4 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (4)

  • 01.02.2021 12:11
    #
    - 5 +


    подскажите пож.
    1. Сколько членов УАВЗ ?
    2. Какое среднее пожертвование от одного человека будет хорошо ?
    3. Что будет, если собранной суммы не хватит ?

  • 01.02.2021 12:47
    #
    - -1 +

    А, разве в Украине - уже принят закон о референдуме?...
    Каковы шансы на то, что банда ваЗЕлиноголовых - не поступит с результатами этого опроса, так же, как она поступает с конституцией(на которую эти мрази - "поклали" и "забили"!)?....

    • 01.02.2021 17:13
      #
      - 3 +

      До чого референдум до нашого опитування? Навіть декілька % це вже добре

  • 03.02.2021 10:11
    #
    - 0 +

    Підтримую проведення опитування (закинув трохи). Я ще і на рекламу (борди) скидував би грошей


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати