Огляд банкостріла X Products X-1 Stand Alone Launcher

| Незвичайна та спеціальна зброя | Автор: Web admin

X Products X-1 Stand Alone LauncherX Products X-1 Stand Alone Launcher

Декілька років тому ми розповідали про пристрій для відстрілу банк з газованою водою X Products AR-15 Can Cannon. В ньому використовувалась ствольна коробка, приклад та руків'я від гвинтівки AR-15.

Нова версія банкостріла під назвою X-1 Stand Alone Launcher отримала власний унікальний дизайн.

X Products X-1 Stand Alone Launcher має переломний затвор, надруковану на 3D-принтері “ствольну коробку” та модульний УСМ, який можна переставити на інші пристрої X Products.

X Products X-1 Stand Alone Launcher є не зброєю , а повнофункціональним пусковим пристроєм, яким може володіти кожен.X Products X-1 Stand Alone Launcher є не зброєю , а повнофункціональним пусковим пристроєм, яким може володіти кожен.

Як і раніше, пристрій використовує холості набої калібру .223, завдяки яким відтепер можна стріляти не лише банками, але й м'ячиками для гольфу, які можна запустити на 800 метрів, банками з-під піни для гоління або збитих вершків.

Більше того, компанія вже пропонує різні аксесуари, які дозволяють запускати абордажний гак, стріли, та навіть самонадувні рятувальні круги.

X Products X-1 Stand Alone LauncherX Products X-1 Stand Alone Launcher

X Products X-1 Stand Alone Launcher є не зброєю , а повнофункціональним пусковим пристроєм, яким може володіти кожен.

Корпус пускового пристрою, побудований на базі банкостріла Can Cannon, можна надрукувати на 3D-принтері або виготовити на верстаті, тим самим розширивши його функціонал або змінивши конструкцію.

MSRP: $399.99.

X Products X-1 Stand Alone LauncherX Products X-1 Stand Alone Launcher

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 669 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати