Бійка нацгвардійців на Майдані потрапила на відео. Що відповіли у МВС

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Бійка нацгвардейцев на Майдані потрапила на відеоБійка нацгвардейцев на Майдані потрапила на відео

Фізичні особи-підприємці як і раніше мітингують на Майдані і нерідко залишаються там на ніч. Так, протестувальникам вдалося зняти на телефон, як кілька службовців Національної гвардії зчепилися у бійці.

За словами підприємців, нацгвардійці, що бились, були в стані алкогольного сп'яніння. На відеоролику видно, як між ними спалахує суперечка, після чого двоє чоловіків валять третього на землю і починають бити його руками і ногами.

Четвертий співробітник Національної гвардії кинувся їх розбороняти, а ще один просто на це дивився. Після того, як жінка крикнула "Що ви робите?", бійка припинилася.

Примітно, що за словами ФОПів, до них зверталися співробітники Міністерства внутрішніх справ з проханням не викладати це відео у мережу. За це протестуючим пообіцяли зустріч з головою поліції для узгодження установки пункту обігріву на Майдані.

Однак ця зустріч не відбулася і замерзлі підприємці таки виклали відео в мережу.

Драка нацгвардейцев на Майдане. PavlovskyNEWS

Через деякий час надійшла офіційна реакція Міністерства внутрішніх справ на цю бійку. Заступник глави МВС Антон Геращенко заявив, що те, що потрапило в об'єктив протестувальників — не було бійкою і, що таким чином нацгвардійці просто гралися.

Геращенко заявив, що в Міністерстві провели внутрішнє розслідування, за підсумками якого з'ясувалося, що правоохоронці просто штовхалися, тому ніхто не отримав відчутних травм.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1417 , Коментарів: 4 - 8 +
1,0 1 -1 8
Коментарів (4)

  • 17.02.2021 15:41
    #
    - 10 +

    надо оставить ... если кто то когда то повалит Геращенко на землю + 2 удара ногой по корпусу.. в суде можно будет сказать что Антон " грелся ".

  • 17.02.2021 16:53
    #
    - 7 +

    ааа, так он воно що...значить побиттів громадян з у відділках немає, то просто поліція так грається з нами

  • 18.02.2021 08:25
    #
    - 2 +

    Давно уж перезрела необходимость "согреть" брехливого "пупса Тошу" так, что бы он, всю оставшуюся жизнь - жрал не деликатесы, а обезболивающие!....

  • 22.02.2021 18:29
    #
    - 0 +

    В цій новині чудово все: посіпаки авакова натовкли друг дружці боки; Антон Геращенко вигадав гру для нацгвардейців - побуцкати напарника ногами та заїхати в пику; мусора знову надурили людей обіцявши і не виконавши) Все старо, як світ(((


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати