Народні депутати залишили українців беззахисними

| Політики та зброя, Законодавство | Автор: Web admin

Народні депутати залишили українців беззахиснимиНародні депутати залишили українців беззахисними

4 березня 2021 року Верховна Рада України провалила обидва законопроекти про зброю.

Народні депутати залишили громадян України беззахисними перед криміналітетом.
Таким своїм рішенням вони фактично законсервували існуючий в Україні кричущий стан речей із рівнем злочинності, обігом “чорної” зброї та корупцією в сфері обігу цивільної зброї.

Ми певні, що суспільство та зброярська спільнота, зокрема, дадуть гідну оцінку таким діям Верховної Ради.

Голосування за Законопроекти про зброю 4 березня 2021 року

Голосування за законопроєкти 4335 та 4335-1


Народні депутати України: Андрій Шараськін, Яна Зінкевич, Михайло БондарНародні депутати України: Андрій Шараськін, Яна Зінкевич, Михайло Бондар

Співголови МФО “За зброю самозахисту для законослухняних громадян”: Мар’ян Заблоцький та Андрій ШараськінСпівголови МФО “За зброю самозахисту для законослухняних громадян”: Мар’ян Заблоцький та Андрій Шараськін

Вважаємо маленькою перемогою провал лобійованого МВС законопроекту 4335, який відбувся завдяки участі та підтримки всієї зброярської спільноти.

Вже можна констатувати, що вплив громадянського суспільства на політичні процеси не можна недооцінювати.

Результати голосувань за законопроєкти

Результати голосувань за законопроєкти Результати голосувань за законопроєкти

Результати голосувань за законопроєкти Результати голосувань за законопроєкти

Від імені Української асоціації власників зброї та всієї зброярської спільноти висловлюємо вдячність народним депутатам, які підтримали законопроект 4335-1 “Про цивільну зброю та боєприпаси”.

Результати голосувань за законопроєкти Результати голосувань за законопроєкти

Дякуємо за підтримку! Працюємо далі.

Наша перемога попереду!

Стати членом УАВЗ

1,0 1 -1 3
Коментарів (12)

  • Ну да, зачем нам оружие самозащиты, когда есть "спеціально навчені люди".

    Давайте будем последовательны:
    - нам не нужны огнетушители;
    - нам не нужны аптечки.
    Ведь есть же "спеціально навчені люди", они нас спасут.

    • 05.03.2021 22:03
      #
      - 6 +

      І дійсно, чомусь ні у кого не виникає питань щодо того навіщо у громадських будівлях або автівках обов'язково тримати вогнегасники чи аптечки? Існує ж пожежна охорона та швидка медична допомога. Всім зрозуміло що у разі виникнення критичної ситуації пожежники або медики скоріше за все не встигнуть вчасно прибути і рятувати життя собі або своїм близьким доведеться самотужки. Так само і поліціянти у більшості випадків не встигнуть вчасно прибути та лише зможуть констатувати те що вже відбулось.

    • 09.03.2021 19:54
      #
      - 1 +

      А хто захистить нас від цих "спеціально навчених людей"?
      zbroya.info

  • 05.03.2021 21:17
    #
    - 6 +

    Quod licet Jovi, non licet bovi. Кастове суспільство. І розшарування на касти лише поглиблюється.

    На мій погляд перемогою це назвати неможна, максимум - нічия. Але я не розділяю оптимізму. Дуже схоже що наразі навіть МВС налаштоване на ухвалення закону про зброю, бо не дарма ж вони ліквідували дозвільну. Монастирський обіцяє протягом місяця внести до парламенту законопроект, що залишить КНЗ поза межами закону. Скоріше за все це буде черговий законопроект, створений шляхом оформлення існуючої відомчої інструкції у вигляді законодавчого акту, лише з тією різницею що раніше подібні законопроекти МВС вносило до парламенту як альтернативні громадським законопроектам, а наразі він буде основним. І у разі якщо УАВЗ вчасно не внесе альтернативний законопроект, або внесений законопроект буде не надто відрізнятись від попереднього, а щось мені підказує що саме так воно і буде, тоді із високою часткою ймовірності законопроект від МВС буде ухвалений, принаймні у першому читанні. А наскільки це погано не мені вам розповідати.

    P.S. Законопроект про зброю варто вносити до парламенту напочатку каденції, поки МВС іще не встигло "нагородити" більшість нардепів т.з. "іменною" КНЗ. Та і взагалі закон про зброю необхідно було ухвалювати поки МВС не перетворилось на найбільше та найуспішніше ОЗУ у країні.

    • 05.03.2021 23:49
      #
      - -2 +

      Шановний Johann Dreyse!

      Переконливе прохання протягом доби виправити ім'я і прізвище на справжні, як цього вимагають Правила: zbroya.info

  • 06.03.2021 07:25
    #
    - 3 +

    Ничуть не удивлен, что ОПЗЖ единогласно выступила против закона об оружии. Бывшие соратники януковоща никогда не примут закон, наносящий ущерб криминалу. Это же сколько "авторитетных людей" мы могли потерять, если бы население было вооружено !

    • 07.03.2021 15:39
      #
      - 0 +

      Не дивує те що фракція ЄС теж не у лідерах голосування за захист населення?

      • 07.03.2021 16:15
        #
        - 1 +

        За закон 4335-1 у них 8 голосов ЗА. У меня впечатление, что они все сговорились и тупо саботировали голосование. Я бы вообще запретил воздерживаться от голосования - депутат не должен быть амебой

      • 08.03.2021 13:30
        #
        - 2 +

        Ні, не дивує, нажаль. Ще позаминулого року Порошенко, тоді ще Президент, публічно заявив, що він сам категорично проти вільного доступу громадян до зброї і до короткостволу в т.ч.
        Це мене тоді дуже засмутило, але тепер в мене немає іллюзій щодо позиції ЄС щодо цього питання, Порошенко лише послідовно стоїть на своїх заявлених позиціях.
        Скоріше, я приємно здивований наявністю голосів "за" за 4335-1 від ЄС.
        Плюс ще не можна недооцінювати вплив демократів із США (всі ж помітили масове перевзування керманичів в стрибку минулого тижня?) - демократи традиційно проти доступу народу до зброї. Можливо, я трохи перебільшую, але від американців допомоги в цьому питанні ми найближчими роками не отримаємо.

  • За что мы кормим это сборище дармоедов? Тех кто "воздержался" или тем более "не голосовал" надо сразу поганой метлой выгонять за лень.

  • 07.03.2021 16:14
    #
    - 4 +

    > Руслан, [06.03.21 19:01]
    > У всіх тих підарасів з Ради повідбирати дозволи і зброю!

    Поддерживаю. И вообще, искоренить коррупционную привычку "дарить" наградное оружие - пусть деньгами награждают.
    Пусть перед законом все будут равны.

  • 09.03.2021 15:32
    #
    - 0 +

    Нас всех просто водят за нос , все на доработку . Перед выборами снова пошумят , после выборов на доработку . и так по кругу ..... . А "Саахов" тем временем все богаче и наглее


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати