У Чехії озброєний чоловік захистив свою матір від нападу агресивного пса. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

П'ятнична сімейна подорож чоловіка на ім'я Мартін з чеського міста Плзеня зі своєю мамою у Небиловський замок мало не перетворилася на справжній жах.

Родина йшла в гору, коли американський стаффордширський тер'єр зненацька перестрибнув через садову огорожу одного з будинків й раптово накинувся на матір чоловіка, яка тримала на повідку пуделя.

Тер'єр одразу ж кинувся на маленького песика, якого жінка встигла підхопити на руки. Жінка впала притискаючи до себе пуделя, але тер'єр продовжував атакувати.

Син миттєво зреагував й врятував мати та домашнього улюбленця, зробивши попереджувальний постріл з зареєстрованого пістолета Glock.

Зазвичай ніхто не рекомендує робити попереджувальні постріли, а в багатьох випадках це ще й незаконно, проте в даній ситуації залишалося стріляти або в пса, біля якого лежала жінка, або в сторону, щоб відлякати його. На щастя, останній варіант спрацював на 100%.

Коли ситуація вщухла, Мартін повідомив по телефону в поліцію про напад собаки й застосування зброї.

Чоловік, до речі, служить в поліції.

Pohotovým výstřelem z pistole zachránil svou maminku i psa

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2352 , Коментарів: 11 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (11)

  • 17.03.2021 16:22
    #
    - 2 +

    На жінку пес він не нападав. Взагалі.

    • 18.03.2021 01:55
      #
      - 1 +

      У пса відсутня агресія на людину. Це ставить крапку на будь-які перестороги. Чоловіку велика повага. Діяв врівноважено та на 100%. Справжній власник зброї. Всі вціліли та конфлікт вирішено. Письменники - прихильники вуличних перестрілок не мають право отримати зброю. Їх варіант: вбити пса, вбити господаря пса, а потім вбити свідків для життя не прийнятний.
      ps.Власнику пса та будинку треба вкатати чималий штраф за не обладнання огорожі від перестрибування.

      • 18.03.2021 13:51
        #
        - 1 +

        Відсутність агресії як і у змій, і у людей . От тільки не завжди. Аж до поки він чи воно не подумає що ви зайшли на його тереторію , обо несете загрозу. Я не проти собаководів тільки якийсь порядок має бути. Собака має бути у намодніку на пвідку а власник з кульком для гівна.

  • 17.03.2021 16:43
    #
    - 0 +

    На жаль спотворена інформація яка йде на "ура" свідчить про те, що люди навіть дивитись не вміють, ну і решта в них храмає. Песн напав на пса а не на жінку. Респект, що чоловік не вбив пса. Але винен тут господар! А ще ширеня такої інформації теж шкідливе, не думаю що як прихільники зброю з одної сторони, та любитель собак з іншою, а ще не любитель дезінформації і на далі буду серьозно відноситись до інформацвї яку ви пошурюєте!

  • 17.03.2021 21:08
    #
    - 4 +

    Пригадав, як я у 15 році відбивався на зграї собак у центі Запоріжжя, вдень, на дитячому майданчику. Може добре що на мене напали, а не на дітей, що були поруч також. Не біг, не кричав, не махав ручками, просто йшов. Навіть уявити не хочу, шо було б з дитиною на моєму місці.
    Відбиватися прийшлося рюкзаком. Але у підсумку - порвані собакою джинси, невеликі укуси, та щеплення від сказу.
    Ненавиджу хоплофобів та пострадянські "панятія" стосовно короткостволу

    • 18.03.2021 08:27
      #
      - 1 +

      Скажите спасибо бабулькам и зоошизе, которые подкармливают бродячих собак. Может быть не такая и маленькая у них пенсия, если ещё остается на покупку корма. Попробуй тронь агрессивную псинку - начинают угрожать милицией и слать проклятия. У нас во дворе бегает стая из 7-8 дворняг, которые рвут кошек и велосипедистов. Если б не закон, то я бы решил эту проблему сам.

    • 18.03.2021 10:09
      #
      - 1 +


      Шановний Игорь Игоревич!
      Переконливе прохання протягом доби виправити ім'я та прізвище на справжні, як цього вимагають Правила: zbroya.info

  • 17.03.2021 23:24
    #
    - 2 +

    Этой новости уже пару месяцев. У нас бы мужику впаяли штраф за стрельбу в населенном пункте и лишили лицензии на ствол. Доказать крайнюю необходимость было бы очень сложно. Умственно отсталые граждане любят выгуливать бойцовских песиков без поводка и намордника.

    • 18.03.2021 13:43
      #
      - 3 +

      Згоден, собака без намордніка , на мою думку, дорівнює патрону у патроннику а не на повідку як направлена зброя.Це звісно що до великих собак , та й відповідальність має бути адекватна , прокусив пес людині ногу ,рахуй як власник прострелів.

  • Владелец оружия явно не оценил ситуацию и зачем-то кружил маму и в конце концов бросил ее псу в пасть, достаточно было защищать псинку

    • 22.03.2021 11:35
      #
      - 0 +

      Як потрібно захищати псинку? Щоб Ви зробили на його місці?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати